Fri fragt
ved køb over 499,-

Hurtig levering
1-3 hverdage

Januar udsalg 2021

Spar op til 30% på alt fra tøj og sko til bags og bolde, fra markedets bedste mærker

Image

Luffer, huer og halsedisser

Lad ikke kulden påvirke dit spil. Se et lækkert udvalg af vintertilbehør her

Image

Röhnisch 2021 efterårskollektion

Röhnisch' smukkeste linje til dato er nu tilgængelig. Find masser af funktionelt tøj i flotte designs, der kan bruges både på og udenfor golfbanen.

Image

Nike 2021 efterårskollektion

Nikes nyeste golfkollektion er landet og du kan se hele udvalget her

Image
preicon icon

J.Lindeberg 2021 efterårskollektion

J.Lindeberg er tilbage, og bedre end nogensinde

Image
preicon icon

Kæmpe udvalg af tøj og sko fra de største mærker

Image
preicon icon

Kvalitetssko både til og udenfor banen

Image

Himmerland Golfshop

I HimmerLand golf shop finder du alt i pro golf udstyr. Her kan du købe golftøj og -sko, bags og meget mere til herrer, damer og børn. Vi har naturligvis også tees, pitchforks og golfbolde, så du er helt klar til golfrunden. 

Vores personale i Golfshoppen kender alt til sporten og har stor viden om alt det nødvendige udstyr. Derfor får du kompetent vejledning hos os, så du får det helt rigtige golfudstyr.

Du finder HimmerLands golfshop online, samt i vores resort.

HIMMERLAND GOLFSHOP

I Golfshoppen tilbyder vi alle de kendte mærker som for eksempel Titleist, Callaway og J. Lindeberg. Vi har alt, du skal bruge, når du vil være en endnu bedre golfspiller. 

Du finder HimmerLand Golfshop i vores resort. Her hjælper vi dig også, når du vil reservere en golfbil eller booke starttider. Du kan også betale dit greenfee eller hente nøglerne til din golfbil her.

GOLF TØJ TIL DAME, HERRE OG JUNIOR

Bliv klædt godt på til runden. Golfshoppen byder på et stort udvalg af sko og golf tøj til kvinder, mænd og børn. Bukser, poloer og regnjakker - her finder du påklædningen til al slags vejr, så du altid kan spille en god runde golf.

I webshoppen finder du også accessories som for eksempel strømper, caps og handsker, der gør en verden til forskel, når du spiller. Hos os kan altid være sikker på, at du finder golfudstyr online, i den bedste kvalitet. 

ALT UDSTYR TIL GOLF

Udstyret betyder meget for dit spil. Vi hjælper dig med at få udstyret i orden. Uanset om du mangler et helt nyt golfsæt, eller om du blot mangler et nyt jern, så har vi noget for dig. 

Vi har alt, du har brug for til golfrunden. Jern og golfkøller, golfvogne og golfbags, bolde og meget mere. Vi fører alle de kendte mærker, der er kendt for deres høje kvalitet. Hos os finder du et stort udvalg af kvalitets golf udstyr i Danmark.  

KØB GOLFUDSTYR ONLINE

Du kan altid købe golf udstyr online, hvor du finder masser af unikke tilbud på mange forskellige produkter. 

Har du spørgsmål eller oplever du udfordringer, så er du velkommen til at skrive til os på golfshop@himmerland.eu eller ringe til os på tlf. 9649 6107.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen