Fri fragt over 499,-
Hurtig levering på 1-3 hverdage

Fri fragt
ved køb over 499,-
1-3 dages levering

Returner julegaver
indtil 15. januar

Golftøj til alle aldre 

Hos Himmerland Golfshop finder du golftøj til både herrer, damer og juniorer. Vores store udvalg byder på alle de kendte golftøj mærker som for eksempel Backtee, Hugo Boss og Nike golftøj. Her finder du lækre poloer, jakker, bukser og meget mere - så er du godt klædt på til golfbanen.     

Der findes ikke dårligt vejr - kun forkert påklædning 

Det er (næsten) altid godt golfvejr, selv når det danske vejr ikke viser sig fra sin bedste side. Det gælder bare om at have det rigtige tøj på. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg, så du altid kan finde den rette golf påklædning til forholdene.

Du finder dit nye golftøj i vores online webshop eller i vores butik i HimmerLand. 

Golftøj til kvinder og mænd

Golf er en sport, hvor alle kan være med, uanset alder. Derfor finder du et stort udvalg af smart herre og dame golftøj i vores Golfshop. Vi har noget, der passer til enhver stil.    

Du finder blandt andet det populære Backtee golftøj til damer og mænd her på vores webshop. Det er et lækkert, dansk mærke, som også sørger for at klæde de frivillige på til Made in Denmark. Hos os kan du iklæde dig det populære Backtee golftøj fra top til tå.  

Mange har deres foretrukne brands, når det gælder golfbeklædning. Vi har helt sikkert også noget fra dit yndlingsmærke. I golftøj til herrer er Nike et af de utroligt populære brands. Også i golftøj til kvinder er det et af de populære valg. 

Har du endnu ikke fundet dit favoritmærke, eller har du lyst til at prøve noget nyt? Du finder altid dit nye sportstøj her.  

Accessories til din golfbeklædning

Selv de mindste beklædningsdele kan gøre en stor forskel for dit spil. Du ved helt sikkert, at du får gået en del, når du går en runde på golfbanen. Her er et par gode strømper for eksempel uundværlige, så du ikke får vabler og slidmærker.

Også hovedbeklædningen er en vigtig del af din beklædning, når du dyrker udendørs sport. Her er du særligt udsat for de skiftende vejrforhold. Når solen viser sig fra sin bedste side, er en kasket fremragende. Den danner både skygge, så solen ikke skinner dig i øjnene, og du beskytter din hovedbund mod solens stråler. Til gengæld er en god hue uundværlig i de kolde vintermåneder.

Udstyret betyder ubetinget rigtig meget, når du spiller golf. Her er beklædningen særligt vigtig. Både for at du kan holde dig tør og varm i regnvejret eller beskytte dig mod solen om sommeren. Hos os finder du den helt rigtige beklædning til alt slags vejr.    

Du kan altid shoppe din nye golfbeklædning på vores online webshop, hvor du får fri levering.      

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen