Fri fragt
ved køb over 499,-

Hurtig levering
1-3 hverdage

Golfsko

Påklædningen spiller en vigtig rolle, når du spiller golf. Golfsko er ingen undtagelse - tværtimod. Du ved sikkert allerede, hvor meget man går, når man spiller en runde golf. Derfor er det helt essentielt, at du har et par gode golfsko, der passer perfekt til dig. 

Kunne ikke finde matchende produkter.

Stort udvalg af golfsko

Hos HimmerLand Golfshop finder du altid et stort udvalg af golfsko til mænd og kvinder. Vi har sko til alt slags vejr, både golfsko der er vandtætte samt lette sko til de varme sommermåneder. I vores udvalg finder du alle de kendte mærker som for eksempel Ecco, Nike og Footjoy. 

En god golfsko skal have en god sål, der giver dig et stabilt greb, når du går og spiller. Desuden skal skoen også have den helt rigtige pasform, så den er komfortabel at have på i lang tid. Det er derfor vigtigt, at du finder den helt rigtige model, der passer til din fod og spillestil. Du finder helt sikkert et par, der matcher din personlige stil og spillestil. 

GolfSko fra alle de kendte mærker

Hos HimmerLand har vi kun det bedste golfudstyr. Derfor finder du naturligvis kun sko fra de bedste mærker på vores webshop. Ecco golfsko er altid populære, og det er ikke uden grund. Skoene kombinerer komfort med klassisk design og kvalitetsmaterialer, der gør skoene både behagelige og stilfulde. Derfor er Ecco sko til golf et tidløst valg. 

Nike golfsko er også et rigtig godt valg. De er kendt for deres sporty designs og store komfort. Her får du sko, du kan holde til at have på hele dagen. Vi har naturligvis Nike golfsko til herrer og damer i mange forskellige modeller, så du kan finde det helt rigtige par til dig.

Vores sortiment byder desuden også på FJ og Footjoy golfsko. Vi har altid et stort udvalg af de bedste modeller. Uanset om du ønsker et par golfsko fra Nike til herrer, Footjoy dame golfsko eller en helt tredje model, så har vi noget, der falder i din smag. Vi har også golfsko til junior, så de mindste golfspillere også kan få det bedste fodtøj. 

Hvilken model, der passer bedst til dig, kommer helt an på din fod og spillestil. Derfor er det en god idé at undersøge dine muligheder grundigt, inden du køber dine nye golfsko.

Golfudstyr til al slags vejr

Vejret er ikke altid til at stole på, men det skal ikke forhindre dig i at spille golf. Når det regner er vandtætte golfsko et must. Foruden den skridsikre sål, der sikrer dig det bedste greb i vådt vejr, holder skoene dine fødder helt tørre og varme. Så er det ingen sag at spille i lidt regn. Du finder naturligvis altid vandtætte golfsko til damer og herrer på vores online webshop. Her byder vi blandt andet på FJ golfsko, der nok skal holde dine fødder varme og tørre hele dagen. 

Om sommeren er det en helt anden snak. Her har du ofte brug for lette sko, hvor dine fødder kan ånde, når du går ude i den bagende varme. Golfsko fra FJ, Nike og Ecco byder alle på modeller, der alle er lette og åndbare - bare for at nævne et par eksempler. Langt de fleste sko har god ventilation, så dine fødder ikke sveder. Det gør dem mere behagelige at have på. 

Hos HimmerLand Golfshop online finder du golfsko til al slags vejr, så du altid kan spille en god runde golf. Uanset om du er på udkig efter Ecco golfsko til damer, Footjoy sko til herrer eller måske et par golfsko til junior, så finder du det altid i vores Golfshop.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen