Fri fragt
ved køb over 499,-

Hurtig levering
1-3 hverdage

Alt i golfudstyr hos HimmerLand

Udstyret betyder utroligt meget i golf. Det ved vi alt om. Hos HimmerLands Golfshop finder du blandt andet drivere, køller og jern fra alle de kendte mærker, som for eksempel Taylormade, Titleist og Callaway.

Uanset om du har brug for et helt nyt sæt, eller du blot trænger til en ny putter, så finder du dine nye køller og jernsæt her. Vi har samlet det bedste golfudstyr i Danmark, så du kan optimere dit golfspil. Gå på opdagelse og find dit nye udstyr til golf hos HimmerLand Golfshop.

Find dit golfudstyr online

Hos HimmerLand kan du altid købe dit golfudstyr i ro og mag. Hos os har vi nemlig samlet alle de bedste golfkøller og jernsæt online, så du altid kan få lige det, du har brug for eller søger. 

Hvis du er en habil golfspiller ved du ganske sikkert, hvad du ønsker dig. Vi giver dig et nemt og hurtigt overblik, så du kan finde præcis den driver eller wedge du søger. 

For dig, der er ny i golfverdenen, kan det være en smule udfordrende at vide, hvad du har brug for. Du har måske allerede et begyndersæt, som du har trænet med, og nu er du klar til professionelt udstyr. Her er det vigtigt, at du går efter golfudstyr, der passer til dit spil. På vores udstyr kan du altid se jernets længde, om det er til højre- eller venstrehåndede, samt andre vigtige informationer. På den måde er det enkelt for dig at finde dit nye udstyr.

Køb dit golfudstyr hos HimmerLand

Når du skal købe golfudstyr i Danmark, så er HimmerLands Golfshop det helt rigtige sted. Vi fører kun de kendte mærker. Vi vil nemlig gerne sikre os, at du får det bedste til dit spil. 

I vores store udvalg finder du golfudstyr til enhver golfspiller. Det betyder derfor ikke noget, om du lige har forelsket dig i verdens bedste sport, eller om du har dyrket den herlige sportsgren i mange år. Vi har golfgrej til både små og store golfstjerner. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores golfudstyr, eller har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige jernsæt? Så kan du altid ringe til os på tlf.: 5163 7188 eller sende os en mail på: webshop@himmerlandgolfshop.com

Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige udstyr til dig. 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen