Fri fragt
ved køb over 499,-
1-3 dages levering

Returner julegaver
indtil 15. januar

Find den rigtige golf driver hos HimmerLands Golfshop

Hos os finder du de berømte mærker såsom Callaway drivers, som et fast sortiment, og med vores udvalg er du sikker på at finde en driver, der passer til dine behov - uanset om du er nybegynder eller erfaren golfspiller. 

Find dine nye drivere til golf

Hos os finder du et stort udvalg af drivere til både mænd og kvinder. Vi garanterer at vores store udvalg giver dig mulighed for at finde den bedste driver til dit spil. 

En ny golf driver er uden tvivl den sjoveste og fedeste golfkølle. Driveren er den store dreng, som får golfboldene til at flyve og netop den kølle, du kan blære dig med overfor dine medspillere. Derfor er det ideelt at lave god research i jagten på at finde den driver, der passer bedst til dig.

Det betyder din driver

En driver er den største golfkølle i et sæt. Det er den kølle, som får golfspilleren og publikum til at vente i spænding, når driveren rammer golfbolden med et hårdt smæld og flyver langs fairwayen. Måske lander golfbolden helt ned på greenen?

Drivere i dag produceres med et større sweetspot end før. Det betyder, at der er større chance for at ramme golfbolden rent. Dog er der en tendens til, at der spilles med for lange drivere for at optimere hastigheden på slaget, som desværre er på bekostning af præcisionen.

Vi anbefaler derfor at investere i en driver, der ikke er for lang, men passer perfekt til dit niveau, fysik og handicap for optimal præcision og hastighed. Man ser også flere professionelle golfspillere spille med drivere, der har kortere skafter for bedre kontrol.

Find de bedste drivere med en golf fitting

Hos HimmerLands Golfshop kan du få en personlig golf fitting. Vores kompetente og erfarne medarbejdere hjælper dig med at skræddersy din bag efter dine behov og ønsker. Du vil få faglig rådgivning omkring dit nuværende udstyr samt anbefalinger til nye køller. 

Golfentusiaster på alle niveauer må hellere end gerne booke en tid! En session koster kun 500 kr. og dette beløb bliver fratrukket ved køb af udstyr enten sammen dag eller inden for samme uge. Vores golf fitting vil også fungere udmærket som et gavekort.

Kontakt os i dag

Vores passioneret personale kan hjælpe dig med forskellen på drivere i golf. Vi elsker golf, og hos os findes der ikke dumme spørgsmål!

Har du spørgsmål til vores drivers eller har du brug for hjælp, så kontakt os på tlf.: 5163 7188 eller send os en mail på webshop@himmerlandgolfshop.dk, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige udstyr!

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen