Fri fragt
ved køb over 499,-

Hurtig levering
1-3 hverdage

Køb gode hybridkøller til dit spil

Hybridkøller er en must have i enhver golfspillers bag. Køllen anses for at være den bedste ven til golfspilleren grundet sit brugervenlige design og teknologi. Kig i vores udvidet og varieret udvalg af solide hybridkøller fra anerkendte og populære mærker, og find din nye ven for livet hos HimmerLand Golfshop.

Find de bedste hybridkøller

Hos os finder du flotte golfkøller inden for den nyeste teknologi til konkurrencedygtige priser. Vi har et godt udvalg af Taylormade, Titleist og Callaway hybridkøller, så hos os kan du ikke gå galt i byen.

Vores køller kan bruges af nybegynderen, samt den mere erfarne golfspiller. Taylormade Sim MAX hybrid er en udmærket golfkølle, der gør det let for spilleren at komme til bolden og slå høje og gode slag. Om bolden ligger på fairwayen eller i semirough, så er denne Taylormade hybridkølle, som man kan stole på.

Callaway Mavrik Max hybrid er en kendt klassiker, og den forhandler vi selvfølgelig også. Med sin Jailbreak teknologi, og store hoved gør, at dine forhold for at slå høje og lange slag er yderst optimale. Køllen ligger godt og behageligt i din hånd. og har en rigtig god tilgivelse.

Få de bedste hybrid golfkøller med en golf fitting

Hos HimmerLands Golfshop kan du få en personlig golf fitting. Her får du professionel hjælp af vores kompetente personale, som hjælper dig med at skræddersy din bag efter dine behov og ønsker. Du vil få faglig rådgivning omkring dit nuværende udstyr samt anbefalinger til nye køller. 

Vores golf fitting henvender sig til golfentusiaster på alle niveauer. En fitting koster kun 500 kr. og dette beløb bliver fratrukket ved køb af udstyr enten samme dag eller inden for samme uge.

Hvorfor en hybridkølle?

En hybridkølle er en kombination af en fairwaykølle og et golfjern. Hybridkøllen er designet til at erstatte lange jern i din bag for at gøre spillet lettere. Det er ikke for sjov, at denne golfkølle kaldes for vidunderkøllen. 

Man bruger en hybridkølle, når man har brug for højde på sine bolde, samt når man skal manøvre sig igennem roughen. Det korte skaft gør køllen mere fleksibel, hvor det er nemmere at slå bolden væk fra besværligt terræn. Køllens særlige udformning gør, at det korte skaft slår bolden højt op i luften, hvor bolden lander blødt uden for mange rul.

Mange professionelle golfspillere har hybridkøller i deres bag, og de kender til det lange golfjerns besvær med at slå bolden højt op i luften. Det må være det bedste argument for, at alle golfspillere burde have hybridkøller i bag’en!

Gode golfslag med hybridkøller

Hav gerne flere hybridkøller i din bag, så du har forskellige grader på køllerne. Der er ikke behov for at have køller fra det samme mærke. Du kan sagtens mixe og matche blandt mærker, f.eks. køb en Titleist hybrid TS2H til at holde din Taylormade Sim hybrid med selskab.

HimmerLand Golfshop består af passioneret golfentusiaster, der er opdateret på det nyeste udstyr og teknologi inden for golfverdenen. Vi deler vores passion og viden med kunder gennem faglig rådgivning og kvalitetssikrede golfkøller.

Har du spørgsmål angående hybridkøller eller har du brug for hjælp, så kontakt os på tlf.: 5163 7188 eller send os en mail på webshop@himmerlandgolfshop.dk. Vi hjælper dig igang og med at finde det helt rigtige udstyr!

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen