Fri fragt
ved køb over 499,-

Hurtig levering
1-3 hverdage

De bedste golfjern fra anerkendte mærker

Et golfjern er ikke bare et golfjern. Det rigtige jernsæt er en større investering i en bedre spiloplevelse og en større glæde ved at spille golf. Det bedste jernsæt er en individuel mening. Derfor har vi et stort og varieret udvalg af golfjern fra populære og slidstærke mærker, så du er sikker på at finde noget for dig.

Et godt golfjern

Vi forhandler fra førende producenter, der laver jernsæt til damer og herrer. Er du på udkig efter et Callaway jernsæt eller et Titleist jernsæt, så er du kommet til det rette sted. Du finder de førnævnte mærker, samt Taylormade jernsæt blandt vores store udvalg.

Gode golfjern er alfa omega for dit spil, om du så er nybegynder eller ej. De skal passe til din fysik, niveau, og så skal materialet være holdbart og holde til slid, vind og vejr. Golfjern i topkvalitet er en god investering.

HVilket jernsæt skal man vælge?

I dag bliver jernsæt produceret med spilleren i tankerne. Det betyder, at producenterne sørger for at dække golfspillerens bane og spil mest muligt. Golf er en udstyrssport, og det kan virke uoverskueligt at navigere rundt i de forskellige mærker og køller. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde dit næste sæt!

Du skal vælge det sæt, som er i harmoni med din fysik. Køllerne skal ligge godt i hånden, holde til lidt af hvert samt føles naturlige at svinge. Herefter vælger du, hvor mange jern, du skal have. De fleste golfspillere vælger jernsæt fra 5-jern til pitching wedge.

Det komplette sæt skal dække afstande op til 180 meter. Hvis du har jern, der hver slår 150 meter og 180 meter, så er det en god idé at supplere med jern, der kan dække det spænd mellem 150-180 meter.

find dit nye jernsæt med en fitting af golfjern

Hos HimmerLands Golfshop kan du få en personlig golf fitting hos vores dygtige personale. Du får skræddersyet din bag efter dine behov og ønsker med faglig rådgivning omkring dit nuværende udstyr, samt anbefalinger til nye køller. 

Vores golf fitting henvender sig til golfentusiaster på alle niveauer. En fitting koster kun 500 kr. og dette beløb bliver fratrukket ved køb af udstyr enten samme dag eller inden for samme uge.

Kontakt os i dag

HimmerLand Golfshop består af passionerede medarbejdere, der er opdateret på det nyeste udstyr og teknologi inden for golfverdenen. Vi deler vores passion og viden med kunder gennem faglig rådgivning og kvalitetssikrede golfkøller.

Har du spørgsmål angående vores typer af golfjern eller har du brug for hjælp, så kontakt os på tlf.: 5163 7188 eller send os en mail på webshop@himmerlandgolfshop.dk. Vi hjælper dig igang og med at finde det helt rigtige udstyr!

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen