Fri fragt
ved køb over 499,-
1-3 dages levering

Returner julegaver
indtil 15. januar

Golfkøller i god kvalitet fra anerkendte mærker

Er du på jagt efter en ny golfkølle? Eller måske flere til dit repertoire af smukke og syngende golfkøller? Så er du havnet det rette sted! HimmerLands GolfShop råder over et stort udvalg af solide og gode golfkøller fra de kendte mærker såsom Callaway, Titleist og Taylormade. 

Optimer dit spil med gode køller

Her på siden finder du et varieret udvalg af nye og solide golfkøller i topkvalitet. Hos HimmerLand Golfshop er der plads til nybegynderen, der vil opgradere sit golfkølle sæt med de robuste og elegante køller fra Callaway. Vi byder også velkommen til den erfarne golfveteran, der leder efter den populære og solide fairway golfkølle fra Taylormade.

Lige meget hvad du er på udkig efter, kan du finde de golfjern, som passer præcist til dit niveau og dit spil, hos os. Når du spiller, så har du ikke mulighed for at styre vejret, men du kan styre og forbedre dit golfspil ved at investere i gode køller fra HimmerLands Golfshop, som passer til din højde, niveau og styrke.

Forskellige typer af golfkøller

Der findes mange varianter af køller til golf, og det kan godt skabe spørgsmål og forvirring omkring hvad, der er bedst. Der findes ikke én perfekt længde på golfkøller, ligesom der ikke findes den perfekte tyngde og bredde. Fysikken af køllerne afhænger af fysikken og niveauet af brugeren. 

Hvilke golfkøller skal jeg vælge? Gode køller, som er i harmoni med din fysiske opbygning og niveau, giver dig forudsætningerne for at slå gode slag - hver gang. Om det så er en enkelt Titleist golfkølle eller et helt nyt sæt af Callaway golfkøller, så finder du det, du har brug for, hos HimmerLands Golfshop.

Få de bedste golfkøller med en golf fitting

Hos HimmerLands Golfshop kan du få en personlig golf fitting. Her får du professionel hjælp af vores kompetente personale, som hjælper dig med at skræddersy din bag efter dine behov og ønsker. Du vil få faglig rådgivning omkring dit nuværende udstyr samt anbefalinger til nye køller. 

Vores golf fitting henvender sig til golfentusiaster på alle niveauer. En fitting koster kun 500 kr. og dette beløb bliver fratrukket ved køb af udstyr enten samme dag eller inden for samme uge.

Køb golfkøller nemt og sikkert

Hos os kan du muligvis få markedets bedste golfkøller - til markedets bedste priser! Køb alle køllerne på én gang hos HimmerLands Golfshop. Vi er passioneret omkring golf, og vi deler vores passion med vores kunder gennem gode og kvalitetssikrede køller til golf.


Har du spørgsmål til brugen af dit golfsæt eller har du brug for hjælp, så kontakt os på tlf.: 5163 7188 eller send os en mail på webshop@himmerlandgolfshop.dk. Vi hjælper dig igang og med at finde det helt rigtige udstyr!

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen