Fri fragt
ved køb over 499,-

Hurtig levering
1-3 hverdage

Gode og fleksible golf putters

En putter er muligvis den vigtigste kølle i din golfbag, for man bruger op til halvdelen af sine slag med den golfkølle. Vi forhandler populære og anerkendte mærker inden for putters, der kan gøre dit spil endnu bedre. Vi er sikre på, at du finder din nye golf putter hos os. 

Køb putters hos Himmerlands golfshop

Vi brænder for golf og godt udstyr. Derfor forhandler vi golfkøller fra anerkendte mærker som Odessey, Taylormade, Scotty Cameron og Titleist, der laver højre- og venstrehånds putters. Alle mærker er kendt for deres revolutionerende designs og teknologi, som optimer golfspillerens spil. Køllerne er slidstærke, der følger golfspilleren trofast i mange år.

Vi holder os altid opdateret på priserne indenfor golfverden. Det gør vi for at kunne tilbyde vores kunder de bedste putter til golf til de bedste priser. Vores store udvalg giver lidt forskelligt at vælge imellem. Vi har både mand og dame putters, gode begynder putters, samt putters til dem, der har været i golfbranchen i mange år.

Her kan du få slidstærke og kvalitetssikrede golfkøller. Slå to fluer med ét smæk, og køb alle dine køller på én gang hos HimmerLands Golfshop. Vi deler din passion igennem gode og kvalitetssikrede golfkøller.

 

Valg af golf putter

Mange undervurderer vigtigheden i en god kølle. Når man ikke har udstyret i orden, så besværliggør det ens spil. Drive for show, put for dough er et ordspil inden for golfverden. Det minder spilleren om, at putteren er den kølle, som skaber resultater.

Du skal vælge den kølle, der føles bedst, når du holder den, samt giver dig mest selvtillid. Dertil anbefaler vi altid, at man tester udstyret ved at holde det i hånden og mærker køllens længde og tyngde. 

Cirka 50% af golfspillet i en golfrunde foregår på greenen, og det er her, hvor putteren spiller en vigtig rolle. Denne type kølle skal sikre dig, at golfbolden kommer i hullet på så få slag som muligt. Derfor er det vigtigt at lave grundig research, så man køber den bedste putter til sit golfsæt.

 

Få en putter fitting i danmark

Få os til at hjælpe dig med at optimer4 din golfbag og finde golfkøller, der passer til dine behov, med en personlig golf fitting. Det er en custom fitting, hvor du vil få faglig rådgivning omkring dit nuværende udstyr samt anbefalinger til nye køller af vores passioneret og kompetente personale. 

Vi tilbyder vores golf fitting til alle golfentusiaster, både nybegyndere og golfveteraner. En session koster kun 500 kr. og dette beløb bliver fratrukket ved køb af udstyr enten sammen dag eller inden for samme uge.

 

Kontakt os i dag

Sidder du inde med spørgsmål omkring vores produkter eller har du brug for hjælp, så kan du kontakte os på tlf.: 5163 7188 eller send os en mail på webshop@himmerlandgolfshop.dk. Vi hjælper dig igang og med at finde det helt rigtige udstyr!

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen