Fri fragt
ved køb over 499,-

Hurtig levering
1-3 hverdage

Golf wedges fra store mærker

En golf wedge er køllen, der kan gøre en stor forskel på scorekortet. Optimer dit golfspil og scor gode point med wedges fra mærkerne Titleist, Taylormade og Callaway!

Hvad er en golf wedge?

Og hvem laver de bedste wedges? Som golfspiller vil man gerne have det bedste udstyr, men det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige krav. Hvad der passer til den ene spiller, passer nødvendigvis ikke til den anden. 

Wedge betyder kile, fordi køllen kiler sig ind under golfbolden for at opnå højde på slaget. Det er en god idé at have variation i sit wedge sæt, gerne tre eller fire forskellige køller. Så har du noget at vælge imellem.

For at udvide sit repertoire af wedges skal du først finde ud af, hvilket loft du mangler i din bag. Herefter skal du vælge det rigtige bounce til dit sving. Til sidst skal du finde det grind, der passer til din spillestil. Til at imødekomme behovet har vi et godt og solidt udvalg af Titleist golf wedges og Callaway golf wedges.

 

Find de perfekte golf wedges ved en golf fitting

Optimer din golfbag og få anbefalet gode golfkøller med en personlig golf fitting hos HimmerLands Golfshop. Her vil du få faglig rådgivning omkring dit nuværende udstyr, samt anbefalinger til nye køller af vores passioneret og kompetente personale. 

Det kan variere med, hvilke køller, der er bedst for spilleren. Derfor tilbyder vi vores golf fitting til alle golfentusiaster, både nybegyndere og golfveteraner, så du kan få bolden i luften på ingen tid.

 

Køb golf wedges hos Himmerland golfshop

Vi bestræber os efter at blive din foretrukne forhandler af golfkøller, og den butik, du først tænker på, når du skal have golfkøller. Vi motiveres af 100% kundetilfredshed, så alle får en god oplevelse hos os.

Vores filosofi er, at alle skal have råd til fantastiske golfkøller fra anerkendte mærker. Vi har dermed gjort det nemt for dig at finde alt det, du har brug for. Vi har samlet alt golfudstyr, så du kun putter det bedste af det bedste i din bag.

Om det er en golf wedge fra Titleist eller noget andet, du er på udkig efter, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores professionelle og kompetente medarbejdere er lige så vilde med golf, som du er. Derfor kan du se frem til udstyr fra en golfshop, der ved, hvad de snakker om.

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedrørende dit næste valg af golfkølle, eller er du nysgerrig omkring vores andre produkter, så tag endelig kontakt til os! 

Ring til os på tlf.: 5163 7188 eller skriv en mail til webshop@himmerland.eu, og vi vil gøre vores bedste i at klæde dig ordentligt på til dit næste golfeventyr.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen