HimmerLand Golf Academy icon

HimmerLand Golf Academy

HimmerLand Golf Academy byder på et bredt udvalg af golfskoleophold, hvor du kan se frem til golfundervisning fra vores eksperter og spil på banen i godt selskab. Vores golfskole planlægges således, at der også er plads til at hygge sig undervejs og nyde de flotte omgivelser ved Danmarks bedste golfhotel.

Image
Golfkørekort icon

Golfkørekort

Ønsker du at komme i gang med at spille golf, kan du tage dit golfkørekort i Himmerland. Kurset løber over to dage og giver dig den nødvendige undervisning i teori og praktik. Du vil få de færdigheder, der kræves for at spille på en golfbane.

LÆS MERE

Golfkørekort
4-dages golfskole icon

4-dages golfskole

Vi tilbyder 4 dages golfskole til dig, der ønsker at forbedre dit golfspil. I golfundervisningen sætter vi fokus på grundsvinget, og hvordan det kan bruges til de forskellige typer slag. Den første dag følger pro'en med på golfbanen for at lave en forhåndsanalyse af spillerne, og undervisningen kan dermed yderligere tilpasses efter deltagernes behov.

LÆS MERE

4-dages golfskole
Grå Panter icon

Grå Panter

Golfpro'erne byder velkommen til Grå Panter, hvor der sættes fokus på udvikling af dit spil og det hyggelige samvær. Undervisningen foregår på vores træningsanlæg, hvor du gennemgår undervisning i både det lange og det korte spil, hvilket vil hjælpe med at udvikle dit golfspil. Dine nye færdigheder skal selvfølgelig afprøves på golfbanen, og derfor er der ikke mindre end 4 golfrunder med i opholdet.

LÆS MERE

Grå Panter
Weekend Academy icon

Weekend Academy

Kurset henvender sig til klubgolferen, som ønsker at forbedre sin præcision og sætte større fokus på pitch, putting og de lange slag. Du vil gennemgå en test, der viser hvilken retning din udvikling bør tage, og du får tilsendt en videoanalyse, du kan studere hjemme.
Dertil byder weekenden på en runde golf, lækker mad, godt selskab og overnatning på Danmarks bedste golfhotel 2014-2018.

LÆS MERE

Weekend Academy
Træningsophold for golfklubber icon

Træningsophold for golfklubber

Tag på et træningsophold med golfklubben på HimmerLand. Her kan I spille golf på vores toptrimmede baner og få adgang til fantastiske træningsfaciliteter med bl.a. overdækket range. Overnatning foregår i vores hyggelige golfhuse, og I får mulighed for at benytte jer af resortets mange faciliteter under opholdet.

LÆS MERE

Træningsophold for golfklubber
Golflektioner icon

Golflektioner

Som golfspiller er der altid noget, som kan udvikles og forbedres uanset erfaring og niveau. Det er her, at Himmerlands Academy kommer ind i billedet — vores golf pro'er står altid klar til at give dig den nødvendige viden og teknik for at tage dit golfspil til nye højder.

LÆS MERE

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen