Image
Starters House icon

Starters House

Du kan altid være sikker på at få en varm velkomst i vores Starters House. Forud for din golfrunde skal du melde din ankomst i Proshoppen og hente dit scorekort. Der er også mulighed for at købe alt fra en kop kaffe og en lille snack til blyanter, pitchforks og baneguides.

OBS! Det er obligatorisk at melde sin ankomst i Golfhoppen inden runden.

Starters House
Titleist Practice Facility icon

Titleist Practice Facility

I HimmerLand byder vi på det ultimative golftræningsanlæg.

Anlægget har en stor 350 m lang driving range med 20 overdækkede båse, target greens og udendørs udslagssteder. Tilkoblet rangen er vores indendørs Titleist fittingsværksted med TrackMan. Dertil en putting green og shortgame område med bunkers osv., samt toiletfaciliteter og forplejningsautomater.

Ved Starters House er der en yderligere putting green og chipping green, hvor du kan finpudse dit spil, inden du går ud på banen.

Titleist Practice Facility
Garia Golfbiler icon

Garia Golfbiler

Gør golfrunden til en mere luksuriøs oplevelse, og kør runden med stil i en af vores flotte golfbiler fra Garia.

Designet er smukt og innovativt, og der er sørget for, at brugeren får den perfekte oplevelse med f.eks. indbygget køleskab, håndsyede sæder, komplet digital instrumentering og en ekstra stor kabine.

Garia Golfbiler
Forplejning icon

Forplejning

I højsæsonen og weekenderne tilbyder vi baneservice, hvor vores cafévogn kører rundt på banerne og serverer vådt og tørt til dem, der har brug for en lille forfriskning. Du kan også altid ringe til dem på tlf. 9649 6107.

Baneforplejning

Der er altid mulighed for at købe baneforplejning – f.eks. en sandwich, frugt, chokolade og drikkevarer – som du kan tage med ud på banen.
Baneforplejning kan bestilles og afhentes i restauranterne 

Andre faciliteter

Golfomklædning

Efter en lang dag på banen, er det dejligt at kunne friske sig op inden turen går hjemad. Derfor tilbyder vi eksklusive golfomklædningsfaciliteter med bad, toilet og opbevaring. Omklædningsfaciliteterne ligger i kælderen under klubkontoret med adgang via trappen ved Adventure Golfbanen. Det er også her de store golfspillere til Made in Denmark klæder om og gør klar. Vi lover ikke det smitter positivt af på spillet, men man kan jo håbe.

Rengøring af udstyr

Rengør dit golfudstyr og -sko inden du sætter dem tilbage i bilen. Vores vaskeplads er bekvemt placeret ved Adventure Golfbanen på stien mellem Starters House og p-pladsen.

Andre faciliteter

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen