Job i HimmerLand icon

Job i HimmerLand

Når vi er på udkig efter nye medspillere i HimmerLand
vil du finde info herunder.

Ønsker du at søge uopfordret, send en mail til [email protected]

Ved spørgsmål kontakt
HR Business Partner Pia Søgaard på tlf. 5163 1973

Image

Elev i HimmerLand?

I HimmerLand samler vi på talenter der har karrieredrømme.

Vi er altid på jagt efter dygtige elever til vores forretningsområder. Vi har brug for elever som er målrettede og ambitiøse og som har lyst til at skabe oplevelser skabt med kærlighed. Som elev hos HimmerLand, lover vi dig et forløb, hvor der er fokus på dig og din udvikling.

Læs mere her

Studentermedhjælper IT icon

Studentermedhjælper IT

Er det dig der sammen med teamet, kan rede trådene ud, sikre ingen sort skærm, 100% wifi og lyd i højtalerne, og brænder du for at være med til at sikre IT- sikkerhed og infrastruktur, så er det måske dig vi mangler. 

SE JOBOPSLAG

Studentermedhjælper IT
Tjener icon

Tjener

Som tjener hos HimmerLand får du et medansvar for at sikre afvikling af servicen til vores tre restauranter, konferencelokaler samt selskaber. Afviklingen skal ske i tråd med vores mission om at levere oplevelser skabt med kærlighed, og sætter derfor krav om kvalitet og perfektion.

SE JOBOPSLAG

Tjener
Kok icon

Kok

Som kok hos HimmerLand får du et medansvar for at sikre afvikling af service til vores tre restauranter, konferencelokaler samt selskaber. Afviklingen skal ske i tråd med vores mission om at levere oplevelser skabt med kærlighed og sætter derfor krav om kvalitet og perfektion.

SE JOBOPSLAG

Kok
Tjenerelev icon

Tjenerelev

Som tjenerelev hos HimmerLand bliver du en del af et team som hver dag leverer oplevelser skabt med kærlighed. Du får et medansvar for at sikre afvikling af servicen til vores tre restauranter, konferencelokaler samt selskaber.

SE JOBOPSLAG

Tjenerelev

HimmerLand opfordrer til ikke at afgive
følsomme oplysninger i rekrutteringsprocessen.
Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger her

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen