Bliv elev i HimmerLand icon
Find din rette hylde

Bliv elev i HimmerLand

I HimmerLand samler vi på talenter der har karrieredrømme.

Vi er altid på jagt efter dygtige elever til vores forretningsområder. Vi har brug for elever som er målrettede og ambitiøse og som har lyst til
at skabe oplevelser skabt med kærlighed. Som elev hos HimmerLand,
lover vi dig et forløb, hvor der er fokus på dig og din udvikling.

Tjenerelev

Som tjenerelev hos HimmerLand bliver du en del af et team som hver dag leverer oplevelser skabt med kærlighed. Vi er stolte faguddannede tjenere som servicerer i Brasserie – Gourmet – VIP – Bar - Event - Konference og Fest. Vi er innovative og trendsættende indenfor servicebranchen. Vi er kompromisløse med vores service og serverer gerne Grand Cru vine og sabler champagne.

Som tjenerelev skal du lære at være tjener, koordinator, konferencier, vinkender og mest af alt levere mindeværdige oplevelser.

Søg elevplads som tjener

Adgangskrav til tjeneruddannelsen: 
For at komme i betragtning til en elevplads hos HimmerLand, skal du først og fremmest have lyst til at gøre en forskel. Har du gennemført grundforløbet til tjeneruddannelsen, er det en fordel, men der er også mulighed for at tage uddannelsen som mesterlæreforløb.

Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i HimmerLand det meste af tiden men skal ind imellem på skoleophold (35 uger i alt) på Tech College Aalborg.

Kokkeelev

Som kokkeelev hos HimmerLand, bliver du en del af kokkeholdet som hver dag udlever vores passion for mad. Vi er stolte over vores håndværk, og altid på udkig efter nye opskrifter og tilberedningsmetoder. Vi er kompromisløse og arbejder hver dag for at gøre en forskel.

Som kokkeelev skal du lære at være kok, teamplayer, innovativ, kreativ og mest af alt levere mindeværdige oplevelser. Hos Himmerland møder du værtskab.

SØG ELEVPLADS SOM KOK

Adgangskrav til kokkeuddannelsen: 
For at komme i betragtning til en elevplads hos HimmerLand, skal du først og fremmest være passioneret for mad. Har du gennemført grundforløbet til kokkeuddannelsen, er det en fordel, men der er også mulighed for at tage uddannelsen som mesterlæreforløb.

Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i HimmerLand det meste af tiden men skal ind imellem på skoleophold (35 uger i alt) på Tech College Aalborg.

Receptionist elev

Som receptionistelev hos HimmerLand, bliver du en del af et team med dygtige fagfolk, der arbejder efter princippet, ”Oplevelser skabt med kærlighed.”  Vi er passionerede receptionister som systematisk sikrer vores høje standarder. Vi er innovative ildsjæle der gennem professionalisme og smil skaber succes.  

Som receptionistelev skal du lære at være receptionist, teamplayer, networker, leve værtsrollen og mest af alt levere mindeværdige oplevelser.

Søg elevplads som receptionist

Adgangskrav til Receptionistuddannelsen: 
For at komme i betragtning til en elevplads hos HimmerLand, skal du først og fremmest have lyst til at gøre en forskel. Har du gennemført grundforløbet til receptionistuddannelsen, er det en fordel, men der er også mulighed for at tage uddannelsen som mesterlæreforløb.

Uddannelsestiden er 2 år og 2 mdr., hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i HimmerLand det meste af tiden men skal ind imellem på skoleophold (35 uger i alt) på Tech College Aalborg.

Kosmetiker Elev

Som kosmetikerelev hos HimmerLand, bliver du en del af et team med en bred vifte af håndværksmæssige færdigheder. Vi er stolte spaterapeuter som dagligt sikrer velvære og forkælelse til vores mange gæster. Vi er nysgerrige på ny trends og sikrer gennem uddannelse og workshops fortsat udvikling i vores behandlingstilbud.

Som kosmetikerelev skal du lære at være kosmetiker, booker, værtinde, terapeut og mest af alt levere mindeværdige oplevelser.

SØG ELEVPLADS SOM KOSMETIKER

Adgangskrav til kosmetikeruddannelsen:
For at komme i betragtning til en elevplads hos HimmerLand, skal du først og fremmest have lyst til at gøre en forskel. Du skal have gennemført folkeskolens afgangseksamen el. tilsvarende med karakteren 2,0 i dansk og matematik. Du skal desuden have gennemført grundforløbet på Tech Collage før du starter i HimmerLand.  

Uddannelsestiden er ca. 2 år. Du er i HimmerLand det meste af tiden men skal ind imellem på skoleophold  på Tech College Aalborg.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen