Detox & AfslapningsTid

JUNI 09 ONSDAG
on. 09. juni - on. 09. juni 18:00 - 21:30
  • HimmerLand Spa
HimmerLand Spa byder velkommen til en afslapning med fokus på aflsapning, detox, velvære og DIG - tid.

Duft, ro og velvære er, hvad man kan forvente af aromaterapi. Særligt udvalgte æteriske olier, samt røgelse vil pryde rummet og skabe en sanselig atmosfære, der afspænder krop og sind.

Gongens rungende jordiske lyde er som balsam for dit nervesystem og de dybe vibrationer vil danne vibration i kroppens vand og celler, hvorfor man vil kunne mærke en let nussende/kildende fornemmelse i kroppen. Et Gongbad hjælper med at frigøre affaldsstoffer som herefter ledes naturligt ud i dit udskillelsessystem.

Kr. 395, - pr. person

Prisen er inkluderet adgang til svømmehal og fitnesscenter, lån af luksus badekåbe, håndklæde og tøfler samt forfriskninger fra spabaren.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og klippekort.

Aftenens program
18.00
Ankomst. Udlevering af kåber, håndklæde, slippers og spagave
18.30
Let og sund anretning
19.30
Aroma terapi 
20.30
Gong session 
21.30
Afslutning

Nikita har 9 års erfaring som Yoga lærer. Hun har rødder i Kundalini Yoga, Yin og Hatha. Derudover er hun uddannet klang terapeut og har i den forbindelse arbejdet meget med æteriske olier og energihealing. Nikita har fundet sin egen stil i sin Praksis og har taget det bedste fra de verdener hun har besøgt og dermed dannet sin egen vej inden for den holistiske. Urkraft, mindfulness og awareness er nøgleord i hendes tilgang til arbejdet med den fysiske såvel som den energetiske krop. 

 

Detox og afslapningsTid bliver kun gennemført ved minimum 10 tilmeldte.

Såfremt der ikke er nok tilmeldte vil billetten blive refunderet.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen