Detox & AfslapningsTid

  • HimmerLand Spa
HimmerLand Spa byder velkommen til en afslappende aften med fokus på detox, velvære og DIG - tid.

Nærvær, ro og fordybelse er, hvad man kan forvente af denne aften. Vi vil starte med at guide dig igennem en behagelig meditation, først nænsomt i bevægelse, hvor vi har fokus på udskillelsessystemet og dertilhørende akupressur. Dernæst en dyb stilleliggende meditation, hvor du får lov til at give dig hen i trygge omgivelser. Sanselig røgelse vil pryde atmosfæren i rummet og skabe rammerne for at du kan opleve en dyb og nærende afspænding af dit system.

Til slut vil du modtage et dybdegående Gongbad. Gongens rungende jordiske lyde er som balsam for dit nervesystem og de dybe vibrationer vil resonere i, hver en celle i din krop, hvorfor man vil kunne mærke en let nussende/kildende fornemmelse. Et Gongbad hjælper med at frigøre affaldsstoffer som herefter ledes naturligt ud i dit udskillelsessystem.

Denne aften er for dig som gerne vil afstresse og mærke dit indre jeg.

Kr. 395, - pr. person

Prisen er inkluderet adgang til svømmehal, lån af luksus badekåbe, håndklæde og tøfler samt forfriskninger fra spabaren.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og klippekort.

Aftenens program
18.00
Ankomst. Udlevering af kåber, håndklæde, slippers og spagave
18.30
Let og sund anretning
19.30
Meditation i bevægelse med fokus på udskillelsessystemet efterfulgt af en dyb afspænding
20.30
Gong session 
21.30
Afslutning

Nikita har 9 års erfaring som Yoga lærer. Hun har rødder i Kundalini Yoga, Yin og Hatha. Derudover er hun uddannet klang terapeut og har i den forbindelse arbejdet meget med æteriske olier og energihealing. Nikita har fundet sin egen stil i sin Praksis og har taget det bedste fra de verdener hun har besøgt og dermed dannet sin egen vej inden for den holistiske. Urkraft, mindfulness og awareness er nøgleord i hendes tilgang til arbejdet med den fysiske såvel som den energetiske krop. 

 

Detox og afslapningsTid bliver kun gennemført ved minimum 10 tilmeldte.

Såfremt der ikke er nok tilmeldte vil billetten blive refunderet.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen