HimmerLand+ Lene Beier

NOVEMBER 12 FREDAG
fr. 12. november - fr. 12. november 17:30 - 21:15
  • HimmerLand
Lene Beier, som med en smittende glæde, ærligt og oprigtigt holder foredrag i HimmerLand. Til at starte aftenen byder vi på en lækker tapas-menu.

GI’R DU EN KOP KAFFE?

Der findes ikke meget andet og mere befordrende for den gode snak end – ja – en god kop kaffe. To personer eller flere samlet over en kop kaffe i personlig samtale – afvæbnende, barrierenedbrydende og fortrolighedsskabende på én og samme tid…

Koppen med kaffe er nærmest synonym med Lene Beiers journalistiske tilgang i de efterhånden mange TV-programmer, som hun har stået i spidsen for, hvor det for hende er alfa og omega, at man kommer helt tæt på de medvirkende – personligt, åbent og ærligt. Man skal både kunne se og mærke personerne.

I hendes foredrag Gi’r du en kop kaffe fortæller Lene Beier om, hvordan man laver et godt, personligt TV-program med helt almindelige personer som deltagere – herunder hvordan man kommer tæt på dem, uden det bliver grænseoverskridende. Hun kommer her også ind på de mange personlige overvejelser, man gør sig i forbindelse med optagelserne, samt hvad man fra TV-produktionen gør for at passe bedst muligt på de medvirkende.

Det er en interessant tur bag kameraet på de populære TV-programmer som Landmand søger kærlighedLandmand jorden rundtBeier byggerBeier bygger haveHjem til gårdenEn stor dag på godset m.fl. – krydret med sjove anekdoter fra de mange optagelser og livet på landevejen med en TV-produktion.

Lene Beier bringer også sig selv ind i foredraget – om hendes karriereskift fra relativ anonym skolelærer til kendt TV-vært.

Der vil være mulighed for spørgsmål undervejs

Til at starte aftenen er HimmerLand vært ved en lækker tapasmenu:

Grillet tomat bruschetta med god lageret skinke og parmesan
Håndpillede rejer med dild mayonnaise og krydderurter
Trøffelsalami med grillet artiskok
Hjertesalat sprød pankoreje og aiolie
Mini sliders med confitet fjerkræ og syltede løg
2 slags gode europæiske gode oste med oliven og knækbrød
Lun mandelkage med vaniljecreme og bær

 

Prisen for tapasmenu og foredrag:
450,- pr. person

 

Køb din billet her

Aftenens program
Kl. 17.30
Velkomst samt tapas anretning
Kl. 19.30
Foredrag
Kl. 20.15
Pause
Kl. 20.30-21.15
Foredrag

OBS. Bliver vi forhindret i at afholde arrangementet pga. Covid-19, vil billetprisen selvfølgelig blive fuld refunderet.

Vi tager forbehold for små ændringer i programmet.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen