Firmaaftaler & Referencer icon

Firmaaftaler & Referencer

Image
Firmaaftaler icon

Firmaaftaler

Det har stor betydning for os, at have et godt samarbejde med vores virksomheder omkring os. Har I behov for mange overnatninger?

Vi tilbyder naturligvis de bedste priser i forbindelse med jeres overnatninger og lidt ekstra gode priser i spaen og restauranten.

Det vil være en fornøjelse at vise jer rundt på resortet.

Kontakt Salgschef
Helle Thomasberg
Mail: ht@himmerland.eu - Mobil: 5163 1983 

Firmaaftaler

Referencer

Affectum - Jesper Løhde

Kursuslokalet fungerede helt optimalt. AV-udstyret var så let at bruge, at jeg selv kunne gøre det på anden dagen. Et kursuslokale med glasvægge hele vejen rundt, hvor der tilmed er en smuk udsigt af natur og kunst. Den første dag kom der to fra personalet for at undersøge, hvorvidt alt var som det skulle være eller om jeg havde brug for hjælp. På anden dagen kom der tre for at tilbyde sin hjælp. Der var rig mulighed for, at føle sig tryg. Nadja og Kristine var omkring os med hjælp dagen igennem. Tusinde tak for det

Maden er af virkelig høj kvalitet. Uanset om det var morgenmad, frokost, aftensmad eller de små ”hapsere” vi blev mødt af dagen igennem, så var det en gastronomisk oplevelse. …og dette kommer fra en madelsker.

Værelset var stort og smukt indrettet. Badeværelset var stort og rummeligt, hvilket ikke er uvæsentligt for en mand på 190 cm. Endvidere havde værelset smuk udsigt, og jeg kunne kun i meget ringe grad høre, at der faktisk boede mennesker lige ved siden af

Det der var limen i oplevelsen var dog personalet. Jeg har da sjældent mødt så venligt, interesseret og imødekommende et personale. Jeg er sådan et menneske der gerne snakker med alle, derfor mødte og samtalte jeg 4 i receptionen, 8 tjenere, 2 kokke, 1 mekaniker, 1 eventansvarlig og jeres salgschef. Derudover blev jeg mødt med smil, hilsner af de ansatte jeg mødte på gangene eller udenfor. Når jeg gik tur oplevede jeg, at de ansatte i golfbiler eller traktorer vinkede til mig. Det var SÅ tydeligt, at det er noget I bevidst har arbejdet med, og jeg må kan kun bekræfte, at I er lykkedes med det.

Dette kommer fra en mand der underviser i kommunikation, personlig udvikling og forandringsprocesser.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen