Image
Flemming Astrup, Golf Promoter / CEO

Made in HimmerLand

Made in HimmerLand og HimmerLand hænger uomtvisteligt sammen - og det er vi glade for.

Siden Lars Larsen fik idéen til turneringen i 2014 har vi nydt godt af det tætte samarbejde med HimmerLand. Der er ingen tvivl om, at det er et dybt professionelt team, der hvert år står på pinde, for at vi kan afvikle Danmarks største sportsbegivenhed år efter år. 

Intet er overladt til tilfældighederne og vi oplever opbakning på alt fra idéudvikling til afvikling og debriefing. Vi bliver hvert år mødt af et team, der lever efter mantraet "ja tak" og det skinner igennem når vi alle løber stærkt. 

De seneste 12 år har vi ligeledes afviklet ECCO Tour og Race to HimmerLand på resortet. Det er et enormt setup at afvikle golfturneringer af den kaliber, og vidner om et særligt team af medarbejdere, at vi gør det med succes år efter år.

Flemming Astrup, 
Promoter/CEO
Made in HimmerLand & ECCO Tour

 

Henrik Lundorff, Direktør / KidsAid

Kids Aid

Vi er i KidsAid super glade for vores samarbejde med HimmerLand.
Vi har afholdt vores store event StjerneGolf, som løber af stablen over 3 dage og med ca. 450 gæster fire gange i Himmerland (og har en femte i kalenderen). StjerneGolf er en sand fest at gennemføre, når det er sammen med HimmerLand. Venligheden og professionalismen som vi mødes med er altoverskyggende. Om det er personalet i receptionen, køkkenet, golfshoppen eller ude på banen, så står de altid klar med en hjælpende hånd. I  HimmerLand er de med til at skabe en uforglemmelig total-oplevelse for vores gæster.

Derudover er vi utrolig stolte af, at Thomas Nielsen er én af vores ambassadører i KidsAid.

Henrik Lundorff
Direktør KidsAid

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen