Vores madkoncept icon

Vores madkoncept

Image
Unikke madoplevelser for møde- og konferencegæster icon

Unikke madoplevelser for møde- og konferencegæster

For at øge udbyttet af et møde eller konference har både krop og sjæl brug for de bedste arbejdsbetingelser. Derfor har HimmerLand lavet et madkoncept, som har til formål at sætte sundhed og kvalitet øverst på dagsordenen på danske virksomheders møder og konferencer.

Igennem en fælles kærlighed for bæredygtighed, lokale råvarer, kvalitet og madlavning sørger HimmerLands dygtige kokke for en absolut unik madoplevelse for vores konferencegæster.

Unikke madoplevelser for møde- og konferencegæster
Vores lokale leverandører icon

Vores lokale leverandører

Vi er stolte af at være beliggende i hjertet af Nordjylland, hvor natur og råvarer er helt i særklasse. Flere af vores leverandører er fra området, og det sikrer den korteste vej fra jord til bord, hvilket bl.a. betyder knasende sprøde økologiske grøntsager fra Naturbruget Tranum og velhængt og velsmagende kød fra fritgående køer på græs fra Kildegaarden.

Vores lokale leverandører
Økologisk Spisemærke icon

Økologisk Spisemærke

Vi passer på planeten. Gennem en fælles kærlighed for bæredygtighed, lokale råvarer, kvalitet og madlavning sørger HimmerLands dygtige kokke for en absolut unik madoplevelse for vores konferencegæster.

I vores køkken har vi naturligvis fokus på bæredygtighed. Vi anvender mange lokale grøntsager i sæson. Kød, fjerkræ og mejeriprodukter er fra dyr, der har haft det godt. Fisk er primært fra danske farvande.

Mindst 30% af vores råvarer er økologiske, og vi arbejder løbende på at få flere økologiske og lokale råvarer ind i vores køkken. Økologi medfører ikke kun bedre råvarer, men også bedre arbejdsgange i køkkenet, hvor vi udnytter næsten alle råvarer og derved reducerer madspild til et absolut minimum.

Det betyder et mere bæredygtigt køkken, som ganske enkelt giver en bedre smag i munden.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen