Flotte konference- og mødelokaler til dit næste event icon

Flotte konference- og mødelokaler til dit næste event

Hos HimmerLand finder du 15 forskellige møde- og konferencelokaler - alle med smukt lysindfald
og god udsigt.

Image
Vores lokaler icon

Vores lokaler

Resortet har mødefaciliteter op til 278 personer i den store sal, samt 15 fleksible konferencelokaler i forskellige størrelser. Indretningen af vores mødelokaler er i en flot og moderne stil. Alle lokaler er udstyret med wifi og AV udstyr.

Vores konferencelokaler er alle med en fantastisk udsigt og dejligt dagslys. Vi er passioneret omkring at kunne tilbyde vores gæster behagelige konferencefaciliteter, hvorfor der i flere af lokalerne er mulighed for at kunne nyde den idylliske udsigt over golfbanen - måske drømme sig væk til en god runde golf, når arbejdsdagen er slut.

Lokaleoversigt & Oversigtskort

Vores lokaler
Teknik- og konferenceudstyr icon

Teknik- og konferenceudstyr

Alle lokaler er udstyret med wifi og forskelligt AV-udstyr. I de større lokaler er der både projektor og lærred til rådighed og i de mindre lokaler er der fladskærme, som kan benyttes til præsentationer. 

Ved leje af konferencelokaler kan du altid gøre os opmærksom på, i forbindelse med bookingen, at du har behov for specielt udstyr, og så finder vi ud af at løse det.

LÆS MERE OM HVILKET UDSTYR VI HAR TIL RÅDIGHED

Teknik- og konferenceudstyr
Fællesareal og hotel icon

Fællesareal og hotel

På fællesarealet, hvor forplejningen serveres, er der mulighed for at netværke med hinanden. Det er også muligt at nyde den flotte udsigt over golfbanerne fra vores store tagterrasse.

Vores 60 værelser er smukt indrettet i tidens trend med moderne møbler og alle med en skøn udsigt til naturen. Desuden har vi 40 små nyindrettede huse med plads til 4-5 personer. Vores hyggelige huse er placeret tæt på resortet.

Fællesareal og hotel
Booking af mødelokaler til konferencer eller mindre møder icon

Booking af mødelokaler til konferencer eller mindre møder

HimmerLand har løsningen til dig, som har brug for et mødelokale til det mindre og personlige forretningsmøde, eller det store konferencelokale til større arrangementer. Vi tilbyder også møde- og konferencepakker, når det skal være nemt og ligetil.

Book dit møde- og konferencelokale på 9649 6100 eller salg-event@himmerland.eu

Booking af mødelokaler til konferencer eller mindre møder

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen