Se information og nyheder her icon

Se information og nyheder her

Image
HimmerLand slår to fluer med et smæk
HimmerLand slår to fluer med et smæk

Trods to nedlukninger på under et år er der stadig udpræget optimisme i HimmerLand, der bruger tiden konstruktivt på at efteruddanne sit tjenerpersonale. Nu er der nemlig mulighed for at stille skarpt på vinen, der er et af HimmerLands nye store satsninger inden for gastronomiske oplevelser.

HimmerLand | Covid-19
HimmerLand | Covid-19

Som følge af udviklingen af coronavirus i Nordjylland, er vi desværre nødt til at lukke ned for hotellet for udefrakommende kommuner allerede i aften.

HimmerLand vil dykke ned i helhedsoplevelsen
HimmerLand vil dykke ned i helhedsoplevelsen

HimmerLand fortsætter sine ambitiøse planer om at kunne tilbyde en unik gastronomisk oplevelse. Derfor kan man til efteråret 2020 byde velkommen til sommelier Mathias Bang Andersen og assisterende restaurantchef Kim Holmsgaard Toft, der skal hjælpe med at gøre de kulinariske ambitioner til virkelighed.

400 millioner til HimmerLand
400 millioner til HimmerLand

Efter et regnskabsår, der har været markant negativt påvirket af coronakrisen, skyder Lars Larsen Group nu 400 millioner kroner i selskabet bag HimmerLand

HimmerLand lancerer podcastserie!
HimmerLand lancerer podcastserie!

”HimmerLand Lyd er en podcast serie, der på unik vis giver et indblik i livet i HimmerLand. Her trænger vi helt bag facaden bag de utallige events, personligheder og tiltag, der karakteriserer HimmerLand”, fortæller direktør Mark Bering.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen