Himmerland åbner hotel fredag 8. maj 2020

Himmerland åbner hotel fredag 8. maj 2020

Vi åbner hotellet igen på Himmerland Golf & Spa Resort.

Efter regeringen den 17. marts kom med nye restriktioner og oplysninger om Covid19, har vi haft lukket hotellet. Alle vores bookinger er blevet flyttet eller aflyst.

Vi har heldigvis været så heldige, at næsten alle gæster har flyttet deres ophold, ferier og fester, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Hotellet åbner igen fredag den 8. maj og vi forholder os naturligvis til de anvisninger der er kommet fra vores sundhedsmyndigheder.

Alt mad - morgen, middag og aften, vil blive serveret på vores værelser og kan bestilles i receptionen eller som take away.

Vi følger naturligvis situationen tæt og åbner helt op igen, så snart det er muligt. Det vil sige, at indtil videre holder vi fortsat vores restaurant, svømmehal, fitnesscenter og bowling lukket.


Skulle du have spørgsmål til dette er du velkommen til at skrive til os på reception@hgsr.dk

 

Alt det bedste,
Mark Bering

Direktør
Himmerland Golf & Spa Resort

HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen
HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen

Efter ugers ombygning er HimmerLand Golfshop ved at gøre de sidste detaljer klar, så butikken kan genåbne fredag den 5. marts kl. 12. Her vil der være forfriskninger, gode åbningstilbud og fornyet inspiration til dem, der gerne vil være helt klar til den nye golfsæson, som altså for alvor skydes i gang i HimmerLand på fredag.

HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn
HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn

Det er ikke kun de fysiske rammer, der er under kærlig behandling i det himmerlandske, hvor hotellet står midt i en total-renovering af samtlige afdelinger, der tæller både golfbutikken, receptionen, hotel-torvet og meget mere. Også mere nostalgiske ændringer er på dagsordenen, da man har valgt at ændre navnet på restauranten til HimmerRiget.

Johan fra Sverige skal optimere HimmerLands revenue management
Johan fra Sverige skal optimere HimmerLands revenue management

Med en voksende organisation og ambitioner om en helårsdestination, er der efterhånden et øget behov for indsigt i, hvilke forretningsområder, der skal videreudvikles, og hvilke områder, der skal satses endnu mere på. Det skal Johan Hammer, der har skrevet flere bøger om revenue management, nu hjælpe HimmerLand med.  

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen