Sommer 2020

Danskerne valfarter til HimmerLand

Udsigten til en ferie uden udlandsrejser har fået mange danskere til at booke et ophold i HimmerLand i sommerferien

Danskerne valfarter til HimmerLand

2020 var udset til at være et stort år for det Lars Larsen Group ejede resort HimmerLand.

Der er nemlig blevet investeret rigtig mange penge i at etablere nye aktiviteter, der skal sikre, at HimmerLand tilbyder spændende aktiviteter for hele familien og ikke kun for mennesker, der er bidt af en gal golfbold.

Den lange nedlukning på grund af coronavirus, betød dog, at foråret ikke bød på det forventede antal gæster, men til gengæld glæder Hotelchef Jane Andersen sig over, at det tegner til en god sommer.

”Jeg glæder mig over, at det ser ud til, at vi får rigtig mange gæster i løbet af sommeren. Vi har allerede en belægning på over 80 procent på vores feriehuse, og det er jeg meget tilfreds med,” siger Jane.

Mange muligheder
Han glæder sig også over, at HimmerLand har haft succes med at tiltrække en mere varieret gruppe af gæster.
”Det er glædeligt, at vi får besøg af mange forskellige grupper af mennesker. Når vi både har par på romantisk tur eller i spa, golfgæster på vores flotte baner og børnefamilier, som slet ikke spiller golf, så sikrer vi, at alle vores tilbud og alle 3 restauranter er i brug,” siger Jane.

Selv om der er mange forskellige typer gæster, har de dog det til fælles, at der hovedsageligt er tale om danskere.
”Det er tydeligt, at der er mange, der med baggrund i coronasituationen var valgt at kigge efter måder at holde ferie på i Danmark. Det ser jeg som en fantastisk mulighed for at vise, at en ferie i HimmerLand bør være førstevalg, og ikke noget man overvejer, fordi det ikke er muligt at komme til udlandet. Jeg kan i hvert tilfælde garantere, at alle medarbejdere i HimmerLand er klar til at give vores gæster en fantastisk oplevelse,” siger Jane.

Hører man til de uheldige, der endnu ikke har fået styr på sommerferien, er der stadig enkelte ledige hotelværelser og feriehuse.

HimmerLands ansatte samler 75.000,- DKK ind til Aars Knækker Cancer
HimmerLands ansatte samler 75.000,- DKK ind til Aars Knækker Cancer

Mange af HimmerLands ansatte mødte torsdag op til garagesalg i virksomhedens centrallager for at støtte Aars Knækker Cancer. I alt blev der doneret 75.000,- DKK til Aars Knækker Cancer, der samler ind til det landsdækkende Knæk Cancer-show, som sendes lørdag den 30. oktober 2021.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen