Sommer 2020

Danskerne valfarter til HimmerLand

Udsigten til en ferie uden udlandsrejser har fået mange danskere til at booke et ophold i HimmerLand i sommerferien

Danskerne valfarter til HimmerLand

2020 var udset til at være et stort år for det Lars Larsen Group ejede resort HimmerLand.

Der er nemlig blevet investeret rigtig mange penge i at etablere nye aktiviteter, der skal sikre, at HimmerLand tilbyder spændende aktiviteter for hele familien og ikke kun for mennesker, der er bidt af en gal golfbold.

Den lange nedlukning på grund af coronavirus, betød dog, at foråret ikke bød på det forventede antal gæster, men til gengæld glæder direktør Mark Bering sig over, at det tegner til en god sommer.

”Jeg glæder mig over, at det ser ud til, at vi får rigtig mange gæster i løbet af sommeren. Vi har allerede en belægning på over 80 procent på vores feriehuse, og det er jeg meget tilfreds med,” siger Mark Bering.

Mange muligheder
Han glæder sig også over, at HimmerLand har haft succes med at tiltrække en mere varieret gruppe af gæster.
”Det er glædeligt, at vi får besøg af mange forskellige grupper af mennesker. Når vi både har par på romantisk tur eller i spa, golfgæster på vores flotte baner og børnefamilier, som slet ikke spiller golf, så sikrer vi, at alle vores tilbud og alle 3 restauranter er i brug,” siger Mark Bering.

Selv om der er mange forskellige typer gæster, har de dog det til fælles, at der hovedsageligt er tale om danskere.
”Det er tydeligt, at der er mange, der med baggrund i coronasituationen var valgt at kigge efter måder at holde ferie på i Danmark. Det ser jeg som en fantastisk mulighed for at vise, at en ferie i HimmerLand bør være førstevalg, og ikke noget man overvejer, fordi det ikke er muligt at komme til udlandet. Jeg kan i hvert tilfælde garantere, at alle medarbejdere i HimmerLand er klar til at give vores gæster en fantastisk oplevelse,” siger Mark Bering.

Hører man til de uheldige, der endnu ikke har fået styr på sommerferien, er der stadig enkelte ledige hotelværelser og feriehuse.

HimmerLand slår to fluer med et smæk
HimmerLand slår to fluer med et smæk

Trods to nedlukninger på under et år er der stadig udpræget optimisme i HimmerLand, der bruger tiden konstruktivt på at efteruddanne sit tjenerpersonale. Nu er der nemlig mulighed for at stille skarpt på vinen, der er et af HimmerLands nye store satsninger inden for gastronomiske oplevelser.

HimmerLand | Covid-19
HimmerLand | Covid-19

Som følge af udviklingen af coronavirus i Nordjylland, er vi desværre nødt til at lukke ned for hotellet for udefrakommende kommuner allerede i aften. Det vil sige at vores hotel og restaurant stadig er åbent for beboere i Vesthimmerlands Kommune til og med i morgen aften som normalt. 

Covid-19 update: HimmerLand opdaterer sine procedurer
Covid-19 update: HimmerLand opdaterer sine procedurer

Efter regeringen fredag den 18. september kom med opdaterede restriktioner for at mindske smittetrykket i Danmark, har HimmerLand opdateret sine procedurer, så de er i overensstemmelse med de nye anbefalinger.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen