Feriehuse udsolgt for første gang siden 1979

For første gang siden 1979, kan HimmerLand melde udsolgt på de feriehuse, som ligger spredt rundt mellem de smukke golfbaner på Lars Larsens Vej i Gatten. Der er 336 huse i alt, og nu er de alle sammen afsat, hvilket er til stor jubel for både Golfdirektør Thomas Nielsen og Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Feriehuse udsolgt for første gang siden 1979

Det var husejerne, der i sin tid ejede og drev HimmerLand under en såkaldt anpartsordning, som dengang var kendt under navnet Himmerland Golf & Country Club. Siden da er mange golfbolde slået igennem luften, og HimmerLand har udviklet sig til meget mere end et golfresort – noget der altså nu kan ses på salget af de himmerlandske feriehuse.

Golfdirektør, Thomas Nielsen, som også står for kontakten til feriehusene, er da heller ikke i tvivl om, hvorfor det netop er nu, man kan se en stigende interesse i HimmerLands feriehuse.

“En kombination af corona og en offentliggørelse af de investeringer og planer, som er lagt for HimmerLand, har gjort, at der virkelig har været gang i hushandlen. Der har været kæmpe interesse for husene, som tæller både lokale købere men også udefrakommende,” siger Thomas Nielsen og fortsætter:

”Det er ikke nødvendigvis folk, der spiller golf, som har købt feriehus. Det er i høj grad også familier, som ønsker et bredt udvalg af aktiviteter, som HimmerLand allerede tilbyder, og som vi kommer til at tilbyde i fremtiden.”

HimmerLands mange feriehuse

Og inden længe er det da heller ikke kun golfbolde, man kan se flyve gennem luften på Lars Larsens Vej i Gatten.

HimmerLand, som i forvejen huser minigolf, bowlingbaner, svømmehal og spaafdeling, er nemlig påbegyndt udvidelser af resortet, som tæller paddletennisbaner, multihal til koncerter, håndbold og badminton, udendørs kunstgræsfodboldbaner, udvidelse af hotellet og meget mere.

     Der er godt gang i istandsættelsen af de nykøbte feriehuse                    Thomas nyder udsigten til de mange feriehuse

Investeringer, der giver pote

Det vækker begejstring hos Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, at der er stor opbakning til de investeringer, som bliver foretaget.  

”Det er fantastisk med en så positiv stemning blandt både nye og gamle husejere. Det er rart at vide, at de investeringer, vi foretager os, bliver taget godt imod,” siger Jacob Brunsborg og fortsætter:

”Jeg gad godt, at jeg kunne have lavet opkaldet til min far om, at vores feriehuse nu er udsolgte, for det er jeg sikker på, han havde været meget stolt over - det lover fantastisk for fremtiden.”

Og apropos fremtiden, så hviler HimmerLand ikke på laurbærrene, hvorfor der allerede er planer om at udvide arealerne til bebyggelse af flere feriehuse.  

Bestyrelsesformand i Lars Lars Group Jacob Brunsborg er glad for interessen i HimmerLand

Velkommen til HimmerLand

Tilgangen af husejere og en fremtid med endnu flere feriehuse, har også åbnet for en ny stilling til en gammel kending i HimmerLand.

For at omfavne og styrke kommunikationen mellem HimmerLand og de mange husejere, har HimmerLand nemlig pr. 01.06.2021 ansat Anette Janner Mortensen som husejer-koordinator. Anette er tidligere leder i receptionen i HimmerLand, og hun vil blive ansvarlig for at byde velkommen til nye husejere, besvare på spørgsmål og koordinere tiltag med grundejerforeningen.  

 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen