HimmerLand | Covid-19

Som følge af udviklingen af coronavirus i Nordjylland, er vi desværre nødt til at lukke ned for hotellet for udefrakommende kommuner allerede i aften. Det vil sige at vores hotel og restaurant stadig er åbent for beboere i Vesthimmerlands Kommune til og med i morgen aften som normalt. 

HimmerLand | Covid-19

Fra på lørdag den 7.11.2020 lukker hele hotellet ned indtil vi får andet at vide. Dette gælder også fitnesscenter, svømmehal, spa, takeaway osv.

På nuværende tidspunkt gælder restriktionerne de næste 4 uger, hvorfor vi naturligvis følger situationen tæt, så vi kan åbne op igen, så snart det er muligt.

Det er en svær tid, vi endnu engang går ind i, men vi har oprejst pande og tiltro til, at vi sammen nok skal komme sikkert ud på den anden side – vi har gjort det før, så selvfølgelig kan vi gøre det igen.

Alle bookinger kan flyttes eller aflyses ved at skrive til os på nedenstående mail, og vores HimmerLand + Jesper Steinmetz event, der skulle have fundet sted den 23.11.2020, bestræber vi os på at rykke til en anden dato.

Vi håber selvfølgelig, I vil være med til at støtte op om os, ved enten at rykke jeres bookinger eller købe gavekort, så vi, i fremtiden, kan blive ved med at levere oplevelser skabt med kærlighed.

Vi har af gode grunde meget travlt på telefonerne, og der kan derfor opstå ventetid. Skulle du have spørgsmål til dine bookinger, er du velkommen til at skrive til os på himmerland@himmerland.eu

HimmerLand

Restaurant HimmerRiget i finalen om Nordjyllands bedste gourmet-køb
Restaurant HimmerRiget i finalen om Nordjyllands bedste gourmet-køb

Den Danske Spiseguide har, sammen med tre lokale jury-medlemmer, sammensat en konkurrence, hvor præmissen er "Bedst i Nordjylland - Value for money". Kort sagt, hvor man får den bedste gourmet-oplevelse til omkring 1000,- DKK. HimmerRiget er i finalen, som afholdes på HimmerLand den 13. oktober 2021, med Restaurant Alimentum fra Aalborg. 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen