HimmerLand | Covid-19

Som følge af udviklingen af coronavirus i Nordjylland, er vi desværre nødt til at lukke ned for hotellet for udefrakommende kommuner allerede i aften. Det vil sige at vores hotel og restaurant stadig er åbent for beboere i Vesthimmerlands Kommune til og med i morgen aften som normalt. 

HimmerLand | Covid-19

Fra på lørdag den 7.11.2020 lukker hele hotellet ned indtil vi får andet at vide. Dette gælder også fitnesscenter, svømmehal, spa, takeaway osv.

På nuværende tidspunkt gælder restriktionerne de næste 4 uger, hvorfor vi naturligvis følger situationen tæt, så vi kan åbne op igen, så snart det er muligt.

Det er en svær tid, vi endnu engang går ind i, men vi har oprejst pande og tiltro til, at vi sammen nok skal komme sikkert ud på den anden side – vi har gjort det før, så selvfølgelig kan vi gøre det igen.

Alle bookinger kan flyttes eller aflyses ved at skrive til os på nedenstående mail, og vores HimmerLand + Jesper Steinmetz event, der skulle have fundet sted den 23.11.2020, bestræber vi os på at rykke til en anden dato.

Vi håber selvfølgelig, I vil være med til at støtte op om os, ved enten at rykke jeres bookinger eller købe gavekort, så vi, i fremtiden, kan blive ved med at levere oplevelser skabt med kærlighed.

Vi har af gode grunde meget travlt på telefonerne, og der kan derfor opstå ventetid. Skulle du have spørgsmål til dine bookinger, er du velkommen til at skrive til os på himmerland@himmerland.eu

Alt det bedste,

Mark Bering
Direktør
HimmerLand

HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen
HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen

Efter ugers ombygning er HimmerLand Golfshop ved at gøre de sidste detaljer klar, så butikken kan genåbne fredag den 5. marts kl. 12. Her vil der være forfriskninger, gode åbningstilbud og fornyet inspiration til dem, der gerne vil være helt klar til den nye golfsæson, som altså for alvor skydes i gang i HimmerLand på fredag.

HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn
HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn

Det er ikke kun de fysiske rammer, der er under kærlig behandling i det himmerlandske, hvor hotellet står midt i en total-renovering af samtlige afdelinger, der tæller både golfbutikken, receptionen, hotel-torvet og meget mere. Også mere nostalgiske ændringer er på dagsordenen, da man har valgt at ændre navnet på restauranten til HimmerRiget.

Johan fra Sverige skal optimere HimmerLands revenue management
Johan fra Sverige skal optimere HimmerLands revenue management

Med en voksende organisation og ambitioner om en helårsdestination, er der efterhånden et øget behov for indsigt i, hvilke forretningsområder, der skal videreudvikles, og hvilke områder, der skal satses endnu mere på. Det skal Johan Hammer, der har skrevet flere bøger om revenue management, nu hjælpe HimmerLand med.  

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen