HimmerLand investerer i social vidensportal til udvikling af medarbejderne

Med en voksende organisation, nye forretningsområder og udvidelse af eksisterende er der øget behov for videre uddannelse af medarbejderne. HimmerLand har derfor indgået et samarbejde med A Close Shave, der har udviklet en online social vidensportal, som kommer til at hedde HimmerLandTid.  

HimmerLand investerer i social vidensportal til udvikling af medarbejderne

Man kender legen fra de yngre klasser, hvor et budskab hvisket i øret i den ene ende, hurtigt kunne udvikle sig til noget nyt i den anden ende. Og jo flere deltagere, desto mere kompleks blev legen.

Det er efterhånden en kendt metafor for, hvorfor kommunikation og vidensdeling på arbejdspladser er alfa og omega, når det kommer til en sund virksomhedskultur. Og netop denne disciplin er nu sat under loop i HimmerLand, da man har valgt at investere i en social vidensportal, der også kan bruges som et internt kommunikationsredskab.

”Det er et naturligt næste skridt for os, at vi kigger ind i mulighederne for at optimere måden, hvorpå vi kan uddanne vores medarbejdere, så de altid har den nødvendige viden til at kunne skabe de fedeste oplevelser for vores gæster,” siger Hotelchef for HimmerLand Jane Andersen og fortsætter:

”Vi er jo i gang med en storstilet renovering af hele stedet, og så bygger vi jo også til, og udvikler nye forretningsområder, som jo bare skaber et større behov for at være i tættere kontakt med hinanden. Det har vi muligheden for nu.”    

Anne sætter Natasja ind i HimmerLandTidPoint for engagementet

Til at stå for projekt HimmerLandTid har man ansat Anne Sigvard, der er uddannet fra Aalborg Universitet med speciale i læring- og forandringsprocessor. Anne har tidligere beskæftiget sig med HR og kommunikation, og hun kan derfor nemt se de mange muligheder ved HimmerLandTid.   

”Vi er en arbejdsplads med mange forskellige arbejdsområder, så det betyder rigtig meget, at vi har en god forståelse for hinandens arbejde, og at vi har mulighed for at dele vores daglige gøremål med hinanden,” siger Anne Sigvard og fortsætter:

”Og så er vi en arbejdsplads med mange afløsere, som af naturlige årsager ikke har den samme finger på pulsen, som vores fastansatte, og det er noget HimmerLandTid kan hjælpe med, da det er muligt at klæde alle medarbejdere godt på til at kunne levere de bedste oplevelser for vores gæster.

For at skabe et stort engagement i HimmerLand Tid er der, udover certificeringer, nyheder og opslagsmuligheder, også inkorporeret et pointsystem, som gør det muligt at vinde præmier hver uge.

Michael er glad for at han kan guide gæsterne endnu merePå tværs af afdelingerne

Tjener Michael Rønne Sørensen glæder sig over den nye platform, som både han og HimmerLands mere end 120 andre ansatte har haft til rådighed de sidste to uger.

”En tjener er meget mere end en person, der går med en tallerken. Vi er så meget i kontakt med gæsterne, og derfor er det vigtigt, at vi er godt informeret omkring alle vores afdelinger, så vi kan levere den bedste service. Vi har jo rigtig mange golfgæster, så for mig giver det jo rigtig god mening at vide lidt om vores baner, priser og golfarrangementer, så jeg nemmere kan give vores gæster en god oplevelse.

Også Golfpro Majken Lykke Larsen er udbredt begejstret for HimmerLand Tid.

”Jeg synes det er fedt. Jeg kan godt lide, at man kan komme lidt rundt i organisationen på den her måde. Vi kan jo ikke huske alt, så det er rart, der altid er et sted, man kan gå hen og så endda på mobiltelefonen. Og så synes jeg, at det er sjovt at få lidt intern konkurrence med det her pointsystem, fordi det giver en uformel dialog mellem afdelingerne.

Teamleder i HimmerLand Spa, Natasja Icaca Madsen er heller ikke i tvivl om at HimmerLand Tid bliver et hit.

”Vi kan jo allerede se, at der er mere engagement på vores egen platform, end vi har set det på vores interne Facebook-side. Det er sundt at flere melder sig på banen, da det gør det nemmere at spørge om hjælp ved andre, man måske ikke lige møder hver dag eller arbejder i samme afdeling med. Jeg er sikker på at gæsterejsen kun vil blive endnu bedre i HimmerLand nu, hvor endnu flere kommunikerer med hinanden.”

Golfpro Majken sætter pris på lidt intern konkurrence                   Natasja er glad for det høje medarbejderengagement

En tæt barbering

Det er ikke kun på Lars Larsens Vej, der er udbredt begejstring for det nye initiativ. CEO for A Close Shave, Robin glæder sig over at få HimmerLand med ombord.   

”Vores formål er at gøre det sjovt at gå på arbejde og at sikre at alle medarbejdere i en organisation, er godt klædt på. Dette kræver ofte en klar strategi og en ledelse, som ønsker transparens. Det har fra første møde med Himmerland været klart, at strategien er på plads – og at ledelsen går forrest. Vi glæder os til at være en del af udviklingen af Himmerland, og til at inspirere og blive inspireret."

CEO for A Close Shave Robin Andersen

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen