HimmerLand køber Golfhuse

HimmerLand overtager firmaet Golfhuse Himmerland, som siden 1984 har stået for salg af områdets 336 golfhuse.

HimmerLand køber Golfhuse

Det betyder, at HimmerLand fremover selv skal stå for salget af golfhusene, der omkranser stedet.

En opgave som direktør i HimmerLand, Mark Bering, ser frem til at overtage ansvaret for.
Vi har haft et formidabelt samarbejde med Golfhuse Himmerland, og vi glæder os til at bygge videre på det stærke brand, der har opbygget igennem årtier,” siger Mark Bering.

Også de nuværende ejere af Golfhuse Himmerland, Steven Grenaa og Anders Jørgensen, er glade for beslutningen.

”Golfhuse Himmerland har vokset sig stærk igennem de sidste år, og jeg ser det som det naturlige næste skridt, at firmaet fremover indgår i HimmerLand. Jeg overlader trygt firmaet i HimmerLands hænder, fordi jeg ved, de bliver de bedste ambassadører for salg af golfhusene i femtiden,” siger Steven Grenaa.

HimmerLand er i rivende udvikling, og trods nedlukningen grundet coronavirus kunne HimmerLand i april offentliggøre en række nye projekter inklusiv en ny badebro med kajakker, kroketbane og nedgravede trampoliner, så stedet er klar til at tage imod sommerens mange gæster.

Derudover er der mange andre nye projekter i støbeskeen, som alt sammen er med til at udvide målgruppen af besøgende.

Derfor spår Mark Bering også, at der kommer en stigende efterspørgsel efter huse i HimmerLand, også fra familier som ikke er golfspillere.
Det er vores klare ambition, at HimmerLand skal være for alle – både dem, der elsker golf, og dem, som ikke gør. Derfor ser vi også golfhusene som et attraktivt forretningsområde, der supplerer vores vision om at gøre HimmerLand perfekt for alle,” siger Mark Bering.


I første omgang, er det Golfdirektør Thomas Nielsen og Adm. Direktør Mark Bering, der varetager salget af husene.

Overdragelsen af Golfhuse Himmerland finder sted den 1. juli 2020.  

For yderlig information kontakt Mark Bering, Tlf. 2148 1416

 

HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen
HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen

Efter ugers ombygning er HimmerLand Golfshop ved at gøre de sidste detaljer klar, så butikken kan genåbne fredag den 5. marts kl. 12. Her vil der være forfriskninger, gode åbningstilbud og fornyet inspiration til dem, der gerne vil være helt klar til den nye golfsæson, som altså for alvor skydes i gang i HimmerLand på fredag.

HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn
HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn

Det er ikke kun de fysiske rammer, der er under kærlig behandling i det himmerlandske, hvor hotellet står midt i en total-renovering af samtlige afdelinger, der tæller både golfbutikken, receptionen, hotel-torvet og meget mere. Også mere nostalgiske ændringer er på dagsordenen, da man har valgt at ændre navnet på restauranten til HimmerRiget.

Johan fra Sverige skal optimere HimmerLands revenue management
Johan fra Sverige skal optimere HimmerLands revenue management

Med en voksende organisation og ambitioner om en helårsdestination, er der efterhånden et øget behov for indsigt i, hvilke forretningsområder, der skal videreudvikles, og hvilke områder, der skal satses endnu mere på. Det skal Johan Hammer, der har skrevet flere bøger om revenue management, nu hjælpe HimmerLand med.  

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen