HimmerLand køber Golfhuse

HimmerLand overtager firmaet Golfhuse Himmerland, som siden 1984 har stået for salg af områdets 336 golfhuse.

HimmerLand køber Golfhuse

Det betyder, at HimmerLand fremover selv skal stå for salget af golfhusene, der omkranser stedet.

”Golfhuse Himmerland har vokset sig stærke igennem de sidste år, og jeg ser det som det naturlige næste skridt, at firmaet fremover indgår i HimmerLand. Jeg overlader trygt firmaet i HimmerLands hænder, fordi jeg ved, de bliver de bedste ambassadører for salg af golfhusene i femtiden,” siger Steven Grenaa.

HimmerLand er i rivende udvikling, og trods nedlukningen, grundet coronavirus, kunne HimmerLand i april offentliggøre en række nye projekter inklusiv en ny badebro med kajakker, kroketbane og nedgravede trampoliner, så stedet er klar til at tage imod sommerens mange gæster.

Derudover er der mange andre nye projekter i støbeskeen, som alt sammen er med til at udvide målgruppen af besøgende.

Derfor spår Golfdirektør Thomas Nielsen også, at der kommer en stigende efterspørgsel efter huse i HimmerLand, også fra familier som ikke nødvendigvis er golfspillere.
Det er vores klare ambition, at HimmerLand skal være for alle – både dem, der elsker golf, og dem, som ikke gør. Derfor ser vi også golfhusene som et attraktivt forretningsområde, der supplerer vores vision om at gøre HimmerLand perfekt for alle,” siger Thomas Nielsen.

I første omgang, er det Golfdirektør Thomas Nielsen der varetager salget af husene.

Overdragelsen af Golfhuse Himmerland finder sted den 1. juli 2020.  

 

 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen