HimmerLand lancerer podcastserie!

Der er fart på i HimmerLand og coronatiden er ikke brugt på at sidde stille. Et af de nye tiltag er lancering af egne podcasts under navnet HimmerLand Lyd.

HimmerLand lancerer podcastserie!

”HimmerLand Lyd er en podcast serie, der på unik vis giver et indblik i livet i HimmerLand. Her trænger vi helt bag facaden bag de utallige events, personligheder og tiltag, der karakteriserer HimmerLand”, fortæller direktør Mark Bering.

I den første serie af HimmerLand Lyd er der fokus på golfens verden og der medvirker nogle af de allerstørste af de danske stjerner. Til DM for professionelle, som blev afviklet i HimmerLand i juni 2020, blev nogle af de største profiler sat stævne til en snak om golf. Det bliver til snakke om golf i en coranatid, golf i fremtiden og golfs betydning i det hele taget når man har er professionel. Serien kommer også rundt om golf i HimmerLand, det aflyste Made in Denmark 2020 og de tanker det har sat i værk hos alle de involverede.

Den første serie indeholder 4 afsnit og der medvirker Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Højgaard brødrene, Thomas Bjørn, samt Flemming Astrup og Thomas Nielsen fra Made in Denmark og Mark Bering fra HimmerLand.

Vi synes selv, at resultatet af serien er blevet virkelig godt. Scenen var sat i uformelle rammer og det mærker man på snakken. Det er hudløs ærlige snakke, som giver et mere personligt indblik i golfverdenen. I kan godt glæde jer”, siger Mark Bering.

De første 4 afsnit af HimmerLand lyd er kun begyndelsen. Planlægningen er allerede i gang med de næste emner, som bl.a. vil komme til at handle om ledelse og udvikling af medarbejdere samt Michelin- og gourmetmad.

Den nye podcastserie er produceret af Anne Kejser, som har mange års erfaring som journalist og podcaster og de kan lyttes til på Himmerland.eu/podcast eller på de forskellige podcast-tjenester.

For mere info kontakt:

Mark Bering, Direktør HimmerLand, T. 21481416

 

 

 

 

HimmerLand slår to fluer med et smæk
HimmerLand slår to fluer med et smæk

Trods to nedlukninger på under et år er der stadig udpræget optimisme i HimmerLand, der bruger tiden konstruktivt på at efteruddanne sit tjenerpersonale. Nu er der nemlig mulighed for at stille skarpt på vinen, der er et af HimmerLands nye store satsninger inden for gastronomiske oplevelser.

HimmerLand | Covid-19
HimmerLand | Covid-19

Som følge af udviklingen af coronavirus i Nordjylland, er vi desværre nødt til at lukke ned for hotellet for udefrakommende kommuner allerede i aften. Det vil sige at vores hotel og restaurant stadig er åbent for beboere i Vesthimmerlands Kommune til og med i morgen aften som normalt. 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen