HimmerLand opruster med stærk kokkeprofil

Det sidste halvandet år har været præget af en ambitiøs udvikling i HimmerLand. Nu styrker man stedets populære restauranter med den prisvindende kok Daniel Ditman, som tiltræder stillingen som assisterende køkkenchef den 1. august.

HimmerLand opruster med stærk kokkeprofil

I 2019 igangsatte HimmerLand en ambitiøs udviklingsplan, som blandt andet har resulteret i en ny identitet samt en omfattende renovering af både hotelværelser og spa- og wellnessområde. Nu er tiden imidlertid kommet til resortets restauranter, hvor køkkenteamet til august oprustes med Daniel Ditman, der tiltræder som assisterende køkkenchef.

- Jeg er både glad og stolt over, at det er lykkes os at trække Daniel og hans stærke kompetencer til HimmerLand. Med Daniel på holdet kan vi præsentere et af de allerstærkeste køkkenteams i Nordjylland, og det kommer vores gæster til gode, forklarer Hotelchef, Jane Andersen.

HimmerLand råder over Restauranten, Brasseriet og Backstage at Bobby’s, som tilbyder et omfattende udvalg af spisemuligheder inden for det franske-nordiske køkken, klassisk danske bistroretter samt amerikanske og engelske favoritter.

Stærkt samarbejde

Daniel Ditman har mange års erfaring i branchen, men har de seneste seks år arbejdet som køkkenchef i Musikkens Spisehus. Han glæder sig blandt andet til at blive en del de store ambitioner, som bestyrelse og direktion hos HimmerLand arbejder målrettet mod at indfri:

- Jeg har store forventninger til at blive en del af et ambitiøst sted i stærk fremdrift. Mine år hos en række af regionens bedste restauranter har givet mig masser af erfaring med i bagagen, som jeg håber, kan dryppe af på HimmerLand. Samtidig ser jeg også meget frem til at samarbejde med Peter i hans rolle som køkkenchef, lyder det fra Daniel Ditman.

Peter Frydkjær, der har været ansat som køkkenchef hos HimmerLand siden april, har også høje forventninger til samarbejdet med Daniel Ditman:

- Jeg glæder mig meget til, at Daniel bliver en del af holdet. Daniel og jeg er uddannet samtidig og vi har fulgt hinandens karrierer løbende siden da. Jeg ved derfor også, at Daniel – foruden sine færdigheder inden for gastronomiens verden – har nogle imponerende styrker inden for struktur, som gør ham til min perfekte sparringspartner, slutter Peter Frydkjær.

Daniel Ditman tiltræder som assisterende køkkenchef den 1. august.

HimmerLand investerer i social vidensportal til udvikling af medarbejderne
HimmerLand investerer i social vidensportal til udvikling af medarbejderne

Med en voksende organisation, nye forretningsområder og udvidelse af eksisterende er der øget behov for videre uddannelse af medarbejderne. HimmerLand har derfor indgået et samarbejde med A Close Shave, der har udviklet en online social vidensportal, som kommer til at hedde HimmerLandTid.  

HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen
HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen

Efter ugers ombygning er HimmerLand Golfshop ved at gøre de sidste detaljer klar, så butikken kan genåbne fredag den 5. marts kl. 12. Her vil der være forfriskninger, gode åbningstilbud og fornyet inspiration til dem, der gerne vil være helt klar til den nye golfsæson, som altså for alvor skydes i gang i HimmerLand på fredag.

HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn
HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn

Det er ikke kun de fysiske rammer, der er under kærlig behandling i det himmerlandske, hvor hotellet står midt i en total-renovering af samtlige afdelinger, der tæller både golfbutikken, receptionen, hotel-torvet og meget mere. Også mere nostalgiske ændringer er på dagsordenen, da man har valgt at ændre navnet på restauranten til HimmerRiget.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen