HimmerLand PLUS

HimmerLand lancerer nyt koncertkoncept

HimmerLand lancerer nyt koncertkoncept

Ambitionerne er store i HimmerLand, som nu lancerer et helt nyt koncertkoncept under navnet ”HimmerLand Plus”. Tidligere Dúné-forsanger og nu soloartist Mattias Kolstrup gæster første arrangement, der finder sted den 31. juli. 

Efter en corona-periode med tomme restauranter og stillestående golfvogne, er der nu igen liv og aktivitet på HimmerLand. Senest har også stedets spaafdeling, svømmehal og aktivitetsrum fået mulighed for at slå dørene op, og nu præsenterer HimmerLand således det nyeste tiltag, som skal sikre endnu flere store oplevelser i Gatten.

- Coronakrise og diverse nedlukninger har bestemt ikke fået os til at skrue ned for ambitionerne i Himmerland – tværtimod. Det glæder os derfor, at vi nu kan lancere konceptet Himmerland Plus og tilbyde unikke koncertoplevelser med en række særligt udvalgte kunstnere. Vores dygtig køkkenchef, Peter Frydkjær og hans kokke sørger desuden for en madoplevelse i særklasse, som kan nydes med udsigt til vores eksklusive omgivelser, udtaler HimmerLand.

Første koncertarrangement finder sted den 31. juli, når tidligere Dúné-forsanger og nu soloartist Mattias Kolstrup indtager scenen. Sangeren er netop nu aktuel med ny musik under navnet ”Liberty”, som har modtaget store roser fra landets anmeldere.

Mattias Kolstrup har desuden medvirket i TV 2-programmet ”Toppen af Poppen”, hvor fortolkningerne af den ikoniske Lilholt-klassiker ”Kald det kærlighed” og Oh Lands ”Son of a Gun” tog seerne med storm.

Tilbagevendende event

Forventningen er, at HimmerLand Plus skal finde sted op til fire gange årligt, og i HimmerLand har man  allerede rettet blikket mod de næste kunstnere, der kommer til at gæste HimmerLand. 

HimmerLand Plus går i luften fredag den 31. juli kl. 18.00, og der bliver frigivet i alt 100 pladser til arrangementet.

Billetter kan købes på HER

HimmerLand investerer i social vidensportal til udvikling af medarbejderne
HimmerLand investerer i social vidensportal til udvikling af medarbejderne

Med en voksende organisation, nye forretningsområder og udvidelse af eksisterende er der øget behov for videre uddannelse af medarbejderne. HimmerLand har derfor indgået et samarbejde med A Close Shave, der har udviklet en online social vidensportal, som kommer til at hedde HimmerLandTid.  

HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen
HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen

Efter ugers ombygning er HimmerLand Golfshop ved at gøre de sidste detaljer klar, så butikken kan genåbne fredag den 5. marts kl. 12. Her vil der være forfriskninger, gode åbningstilbud og fornyet inspiration til dem, der gerne vil være helt klar til den nye golfsæson, som altså for alvor skydes i gang i HimmerLand på fredag.

HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn
HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn

Det er ikke kun de fysiske rammer, der er under kærlig behandling i det himmerlandske, hvor hotellet står midt i en total-renovering af samtlige afdelinger, der tæller både golfbutikken, receptionen, hotel-torvet og meget mere. Også mere nostalgiske ændringer er på dagsordenen, da man har valgt at ændre navnet på restauranten til HimmerRiget.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen