HimmerLand slår to fluer med et smæk

Trods to nedlukninger på under et år er der stadig udpræget optimisme i HimmerLand, der bruger tiden konstruktivt på at efteruddanne sit tjenerpersonale. Nu er der nemlig mulighed for at stille skarpt på vinen, der er et af HimmerLands nye store satsninger inden for gastronomiske oplevelser.

HimmerLand slår to fluer med et smæk

Det lå ellers ikke i kortene for HimmerLand at sende 4 af deres faste tjenere på uddannelse, da man så frem til en periode med stor travlhed trods de gældende restriktioner, der har ramt restaurationsbranchen hårdt. Men efter regeringen valgte at stramme grebet om corona-indsatsen i Nordjylland, hvilket lukkede ned for HimmerLand, har man altså valgt at se på det positive.

Og med et nyt vinkort på bedding, er der nu mulighed for at udvikle samtlige faste tjenere, hvilket bliver modtaget med begejstring blandt de ansatte.

”Jeg synes det er superfedt, at vi har mulighed for at holde os opdateret. Der er jo mange ting, man altid kan få genopfrisket fra sin uddannelse, men der sker også bare rigtig meget med vin i form af nye trends, der er vigtige at have styr på, så vi kan give gæsten den bedste oplevelse,” siger Anton Sundberg, der er en af de tjenere, der nu kan se frem til lidt ekstra tid på skolebænken.

   

En anden, der deler det positive syn på den ellers tumultariske situation, er Camilla.  

”Det er rart, at der bliver investeret i os medarbejdere på den her måde, så vi er endnu skarpere til når vi åbner igen,” siger Camilla og fortsætter:

”Det er jo vigtigt, at vi kan historien bag de forskellige vine, da det er en del af hele oplevelsen. Og så er det bare fedt at vi får lov til at prøve kræfter med nye trends inden for vin, så vi har mulighed for at udvide vores gæsters horisont, og måske endda prikke lidt til deres nysgerrighed.”

Om det lykkedes at prikke til gæsternes nysgerrighed, vil tiden vise, men sikkert er det, at HimmerLand ikke hviler på laurbærrene – heller ikke, når de er lukket.   

En selvfølgelighed

HR-chef HimmerLand, Pia Søgaard, er også begejstret for at personalet har valgt at takke ja tak til den ekstra uddannelse.

”Vi har fra start af sagt, at vi ikke vil lade os slå ud af de restriktioner, der nu måtte komme i vores branche. Derfor er det også bare privilegeret at have et personale, der deler samme overbevisning, og bare er klar til at omstille sig, når der er brug for det. Det skal de have stor ros for,” siger Pia og fortsætter:

”Derudover giver det bare endnu mere mening at udnytte tiden bedst muligt, så vores tjenere er fuldt opdateret på nye trends, og helt klar til at lancere vores nye vinkort, der gerne skulle blive et af Nordjyllands bedste.”

Udover at efteruddanne sit tjenerpersonale, ansatte man, tidligere på efteråret, to sommeliers til at udvikle og implementere det nye vinkort, der altså forventes klar i starten af 2021.

 

 

 

 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen