Renovering i HimmerLand

HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn

Det er ikke kun de fysiske rammer, der er under kærlig behandling i det himmerlandske, hvor hotellet står midt i en total-renovering af samtlige afdelinger, der tæller både golfbutikken, receptionen, hotel-torvet og meget mere. Også mere nostalgiske ændringer er på dagsordenen, da man har valgt at ændre navnet på restauranten til HimmerRiget.

HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn

Det sidste stykke tid har restauranten på Lars Larsens Vej ellers været uden dåbsattest, men nu er stedet, der tidligere hed P.O.L.O., døbt HimmerRiget. Ændringen, der spiller på kælenavnet for området omkring HimmerLand, er dog ikke det eneste nye. I forbindelse med navneændringen, har man nemlig valgt, ligesom med så mange andre steder på hotellet, at renovere fra top til bund.

 

 

 

 

 

”Vi kommer til at lave stedet helt om, med helt nyt interiør, lækre gulve i et flot bronzefarvet look, ny bar, ny belysning og en mere logisk indretning, hvor der både er taget højde for vores tjeneres arbejdsrutiner og for en mere hyggelig atmosfære,” siger HimmerLand og fortsætter:

”Navnet, HimmerRiget er valgt, fordi vi synes det omfavner alt det, vi gerne vil stå for. Vi vil kombinere tårnhøj kvalitet med nærværende betjening, der er helt nede på jorden. Så vi har stadig fødderne godt plantet i den himmerlandske muld.”     

Til at tegne HimmerRigets nye look, har man rekrutteret i egne rækker om man vil. Det er nemlig interiør-løsningsvirksomheden fra Esbjerg, Third.Space, som også er en del af Lars Larsen Group, der står for at visualisere det nye look.   

Flotte rammer er ikke nok

Et pænt ydre, er dog sjældent nok, hvis man vil have succes med sine ambitioner. Det er nemlig teamet bag, der er den primære drivfaktor for HimmerRigets succes. I hvert fald, hvis man spørger Restaurantchef Mette Andersen. 

”Når vi renoverer i så stor stil som vi gør, er det selvfølgelig vigtigt, at vi også kan leve op til de ambitioner vi har sat i verden. Derfor har vi ansat nogle af de skarpeste hjerner fra restaurationsbranchen til at udleve vores drømme for både restaurant HimmerRiget og vores øvrige serveringsmuligheder,” siger Mette og fortsætter:

 

 

 

 

 

”Inden for det sidste år har vi både ansat sommeliers, nye tjenere og en Assisterende Restaurantchef, og så får vi en helt ny intern medarbejder-udviklings-portal, som vil gøre det nemmere for os at uddanne vores personale løbende.”

Noget tyder dog også på, at HimmerLands gastronomiske ambitioner er holdt godt i hævd. Således kunne man i november 2020 præsentere 5 gafler i NORDJYSKE anført af Køkkenchef, Daniel Ditman Pedersen, der tidligere havde sin gang på Musikkens Spisehus i Aalborg.  

Nyt vinunivers

Udover tilføjelserne til teamet og de igangværende renoveringer, er der også investeret i en ny vinsamling, som ifølge Mette Andersen, vil pryde det nye vinkort, der snart bliver præsenteret.

”Vi har investeret i et meget bredt sortiment af vine, så vi har noget til enhver smag i forskellige prisklasser,” siger Mette og fortsætter:

”De nye vine skal give vinkortet mere dybde og et større udvalg af vine med alder. Selvom vi investerer i både nye rammer og nyt vinkort, er det vigtigt for os, at vi ikke går på kompromis med et af vores største varemærker. Vi er nemlig kendt som stedet, hvor alle kan være med, og det skal vi blive ved med at være.”  

Men et bredere sortiment af vine kræver sin specialist – eller specialister.

”Jeg er imponeret over det arbejde vores Sommelier, Mathias Bang Andersen og Assisterende Restaurantchef, Kim Toft har lagt for dagen, ikke bare med indkøbet af nye vine, men også i hurtigt at sætte sig ind i de værdier, vi værner om i HimmerLand, ”siger Mette.

De igangværende renoveringer forventes færdiggjort den 1. april, hvor det forhåbentligt er muligt at igen byde gæster velkommen i både HimmerRiget såvel som resten af HimmerLand.  

Læs også:

Restaurant HimmerRiget i finalen om Nordjyllands bedste gourmet-køb
Restaurant HimmerRiget i finalen om Nordjyllands bedste gourmet-køb

Den Danske Spiseguide har, sammen med tre lokale jury-medlemmer, sammensat en konkurrence, hvor præmissen er "Bedst i Nordjylland - Value for money". Kort sagt, hvor man får den bedste gourmet-oplevelse til omkring 1000,- DKK. HimmerRiget er i finalen, som afholdes på HimmerLand den 13. oktober 2021, med Restaurant Alimentum fra Aalborg. 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen