HimmerLand vil dykke ned i helhedsoplevelsen

HimmerLand fortsætter sine ambitiøse planer om at kunne tilbyde en unik gastronomisk oplevelse. Derfor kan man til efteråret 2020 byde velkommen til sommelier Mathias Bang Andersen og assisterende restaurantchef Kim Holmsgaard Toft, der skal hjælpe med at gøre de kulinariske ambitioner til virkelighed.  

HimmerLand vil dykke ned i helhedsoplevelsen

Med flere års erfaring fra henholdsvis Molskroen og Fusion i Aalborg er Mathias og Kim specialister i de unikke gæsteoplevelser. Og det er noget, der falder godt i hak med de himmerlandske ambitioner om at kunne tilbyde noget for enhver smag.

Det er dog ikke kun HimmerLand, der ser ansættelsen af Mathias og Kim som et godt match. Begge ser nemlig også frem til muligheden for at kunne sætte deres eget præg på de høje ambitioner.  

”Jeg glæder mig til at kunne være med til at starte et nyt kapitel op i HimmerLand. Nu betyder vinen jo en del for mig, da jeg er uddannet sommelier, men vin behøver ikke være snobbet – alle skal kunne være med. Men når man får en god vin til maden, så plejer jeg at sige, at 1 plus 1 er lig med 3, og det giver i sidste ende en helt anden oplevelse,” siger den kommende sommelier i HimmerLand Mathias Bang Andersen.

Specielt helhedsoplevelsen betyder meget for den kommende assisterende restaurantchef Kim Holmsgaard Toft.

”HimmerLand har sat barren meget højt for fremtiden, og det tænder mig rigtig meget at være en del af den udvikling, de har gang i. Jeg brænder for at skabe den bedst mulige oplevelse for gæsten, og jeg glæder mig til at udleve HimmerLands høje ambitioner sammen med Mathias og mine andre nye kollegaer,” siger Kim Holmsgaard Toft.

Et naturligt skridt

For Restaurantchef Mette Andersen er ansættelsen af Kim og Mathias endnu et eksempel på HimmerLands store kulinariske ambitioner, der skal sætte helhedsoplevelsen i fokus.

”Med ansættelsen af Mathias og Kim åbner vi op for et helt nyt gastronomisk univers,” forklarer Mette Andersen, og fortsætter:

”Det er et naturligt skridt for os at udvide vores personale med endnu to specialister, og jeg glæder mig til at vi kan tilbyde alle vores gæster et endnu bredere sortiment af unikke oplevelser, hvor der er fokus på hele rejsen fra man kommer til man tjekker ud.”

Foruden udviklingen af vinkortet og helhedsoplevelsen i Restauranten og Brasseriet kommer Mathias og Kim også til at have ansvaret for HimmerLands nyåbnede vinotek, der blandt andet kan tilbyde selskaber og virksomheder et unikt indblik i vinens verden.

Mathias tiltræder stillingen den 1. oktober 2020, og Kim følger trop den 1. november 2020.

HimmerLand investerer i social vidensportal til udvikling af medarbejderne
HimmerLand investerer i social vidensportal til udvikling af medarbejderne

Med en voksende organisation, nye forretningsområder og udvidelse af eksisterende er der øget behov for videre uddannelse af medarbejderne. HimmerLand har derfor indgået et samarbejde med A Close Shave, der har udviklet en online social vidensportal, som kommer til at hedde HimmerLandTid.  

HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen
HimmerLand renoverer og genåbner golfshoppen

Efter ugers ombygning er HimmerLand Golfshop ved at gøre de sidste detaljer klar, så butikken kan genåbne fredag den 5. marts kl. 12. Her vil der være forfriskninger, gode åbningstilbud og fornyet inspiration til dem, der gerne vil være helt klar til den nye golfsæson, som altså for alvor skydes i gang i HimmerLand på fredag.

HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn
HimmerLand totalrenoverer restauranten og giver den nyt navn

Det er ikke kun de fysiske rammer, der er under kærlig behandling i det himmerlandske, hvor hotellet står midt i en total-renovering af samtlige afdelinger, der tæller både golfbutikken, receptionen, hotel-torvet og meget mere. Også mere nostalgiske ændringer er på dagsordenen, da man har valgt at ændre navnet på restauranten til HimmerRiget.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen