HimmerLand Wild Card klar til kamp mod stjernerne

HimmerLand Wild Card klar til kamp mod stjernerne

Fra den 24. – 26. juni samles Danmarks bedste golfspillere i HimmerLand ved Jyske Bank Danish PGA Championship – presented by FREJA. Og med i feltet er også Director of Golf i HimmerLand, Thomas Nielsen, der har modtaget HimmerLands enlige wild card til det danske mesterskab for professionelle.

Selvom det er mange år siden, at HimmerLands egen Director of Golf, Thomas Nielsen, dedikerede sin tid til professionel golf, så er han ingen hr. hvem-som-helst. Thomas Nielsen har et utal af sejre på både ECCO Tour og øvrige tours i starten af 0´erne, og har også optrådt på Europa Touren.

Nielsen glæder sig, men kender sin plads i feltet
På alle måder er der lagt op til nogle uforglemmelige dage i HimmerLand til et rigtigt dansk mesterskab for professionelle. Noget der aldrig tidligere har været muligt. Men 2020 er noget helt særligt, og det glæder Thomas Nielsen, at det er lykkes ECCO Touren at samle stort set alle de bedste danske professionelle.

 - Jeg synes, konceptet er helt fantastisk, og når nu Made in Denmark blev aflyst i år, er det her da et helt unikt alternativ. HimmerLand er det naturlige sted til sådan et arrangement, og jeg er sikker på, at det bliver nogle fantastiske dage. Viasat Golf sender LIVE, og chancerne for endelig at få en dansk vinder heroppe er ret gode, siger Thomas Nielsen med et smil.

Hans egne ambitioner er dog skrinlagt. Det betyder ikke, at han ikke håber at spille godt, men hovedpersonen ved godt, hvad klokken har slået, når det gælder professionel golf.

 - Hør her, de her spillere slår så langt, at det næsten er fjollet. Der er nogle områder, hvor jeg måske kan være med, men sporten udvikler sig hele tiden, og med mindre man hedder Langer eller Jimenez, så har man indset, at man er blevet overhalet af ungdommen, griner Thomas Nielsen.

Jyske Bank Danish PGA Championship presented by FREJA fra 24. – 26. juni har Thorbjørn Olesen, Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen, Rasmus Højgaard, Nicolai Højgaard og alle de øvrige topspillere fra Challenge Touren og ECCO Touren i feltet. Og nu altså også Thomas Nielsen.

 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen