HimmerLands ansatte samler 75.000,- DKK ind til Aars Knækker Cancer

Mange af HimmerLands ansatte mødte torsdag op til garagesalg i virksomhedens centrallager for at støtte Aars Knækker Cancer. I alt blev der doneret 75.000,- DKK til Aars Knækker Cancer, der samler ind til det landsdækkende Knæk Cancer-show, som sendes lørdag den 30. oktober 2021.

HimmerLands ansatte samler 75.000,- DKK ind til Aars Knækker Cancer

Der er ikke langt fra tanke til handling i HimmerLand. Så da HimmerLands ansatte fik muligheden for at købe overskydende møbler, lamper, service og meget mere, for at tømme ud på centrallageret, var Teknisk Chef Jesper Janner hurtig til at foreslå, hvad omsætningen skulle gå til.

Jesper, som også var medarrangør af garagesalget syntes, at pengene skulle gå til noget meningsfuldt – og hvad er mere meningsfuldt end at støtte kampen mod kræft i ugen, hvor der er nationalt fokus på netop at knække cancer?

Teknisk Chef, Jesper JannerJesper Janner er glad for at
omsætningen kan gå til et godt formål.

”Jeg vidste jo ikke om garagesalget overhovedet ville blive en succes, da det ikke er noget, vi har gjort før. Men jeg tænkte, at uanset om vi kom til at sælge for 1000 kroner eller 50.000 kroner, så skulle pengene gå til nogen, som virkelig har brug for dem ” siger Jesper Janner og fortsætter:

”Nu hvor garagesalget ligger på samme tid med Knæk Cancer-ugen, så giver det rigtig god mening at donere pengene til dem”.

Heldigvis mødte mange af HimmerLands ansatte op til garagesalget med et ønske om at støtte kampen mod kræft.

GaragesalgHumøret er højt til garagesalg.

75.000,- DKK til Aars Knækker Cancer

Der var et stort udvalg af varer til garagesalget, hvor de ansatte kunne købe alt fra praktiske køkkenredskaber til flotte stole og sofaer. Ting som altså nu kan få nyt liv og samtidig støtte et godt formål.

Én af dem, der så sit snit til at lave en god handel var receptionist Mette Fonnesbæk. Hun håbede på, at der var noget, hun kunne købe med hjem, da hun rigtig gerne ville støtte op om det gode formål.

Der er mange fine ting til garagesalget.
Blandt andet lækre Riedelglas.

”Jeg har nok købt lidt mere, end jeg ville have gjort, hvis pengene ikke gik til et godt formål. Jeg ved faktisk ikke helt, hvor jeg skal stille min nye sofa, men den er flot, og jeg er rigtig glad for, at jeg samtidig kan hjælpe med at donere penge til Aars Knækker Cancer sammen med mine kollegaer”.

Der var også en anden Mette at spore blandt de henlagte genstande på HimmerLands centrallager. CEO, Mette Ravn, var også mødt op til garagesalget, og hun var meget begejstret over fremmødet og de mange forskellige ting, der var kommet i overskud.

CEO, Mette RavnEn glad Mette Ravn er stolt
over fremmødet til garagesalg.

”Jeg er utrolig stolt af, at så mange af de ansatte støtter op om garagesalget og kampen mod kræft. Vi har alle et fælles mål om at samle så mange penge ind som muligt, så vi kan hjælpe Aars Knækker Cancer med at gøre en forskel,” fortæller Mette Ravn og fortsætter:

”Og så er det jo bare fantastisk at mange af de her ting kan få nyt liv.”

HR Business Manager, Pia SøgaardHR Business Manager Pia Søgaard
kunne nemt finde ting at give nyt liv.

Støtten fra de ansatte i HimmerLand har i den grad båret frugt. Centrallageret står nu næsten øde hen med kun enkelte interiør tilbage, som HimmerLand forventer at kunne sælge videre. Det betyder, at HimmerLand med stolthed i alt kan donere 75.000,- DKK til Aars Knækker Cancer. 

Blev så glad, at jeg hoppede i søen

Initiativtager for Aars Knækker Cancer, Gregers Kirkegaard Heislund, kunne slet ikke skjule sin begejstring, da han modtog donationen på i alt 75.000,- DKK

”Vi havde i år sat et mål om at indsamle minimum 300.000 kroner. Vi håber naturligvis, at vi kan samle endnu flere penge ind, og det her er en stor hjælp i den rigtige retning. Jeg blev så glad, at jeg var nødt til at fejre det med en tur i søen,” siger Gregers, mens han prøver at få varmen igen. 

Gregers Heislund og én af de engagerede frivillige
fra Aars Knækker Cancer hoppede i søen af glæde.

Det endelige beløb, Aars Knækker Cancer samler ind, bliver givet videre til den nationale Knæk Cancer-indsamling, som kulminerer i Knæk Cancer Live lørdag d. 30. oktober. Det er fjerde år i træk, Aars Knækker Cancer samler ind til kræftens bekæmpelse. Det er et projekt, der for alvor samler lokalområdets borgere, virksomheder og frivillige om at nå et fælles mål.

”Hver en krone tæller i den her kamp, så vi er taknemlige uanset hvad. Det handler også i høj grad om at sætte fokus på området og sprede budskabet, så folk bliver bevidst om, hvordan de kan hjælpe,” slutter en glad Gregers.

Aars Knækker Cancer er meget
taknemmelige for donationen.

Vi er i HimmerLand glade for, at vi kan hjælpe Aars Knækker Cancer med at videregive budskabet, og hjælpe dem med at nå deres mål for årets indsamling.

Du kan løbende følge med i, hvor mange penge Aars Knækker Cancer får samlet ind her.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen