Personale i HimmerLand

Johan fra Sverige skal optimere HimmerLands revenue management

Med en voksende organisation og ambitioner om en helårsdestination, er der efterhånden et øget behov for indsigt i, hvilke forretningsområder, der skal videreudvikles, og hvilke områder, der skal satses endnu mere på. Det skal Johan Hammer, der har skrevet flere bøger om revenue management, nu hjælpe HimmerLand med.  

Johan fra Sverige skal optimere HimmerLands revenue management

Det at skabe oplevelser ligger dybt i HimmerLands DNA. Men at skabe de rigtige oplevelser for de rigtige gæster, på det rigtige tidspunkt er en udfordring, de fleste inden for Hospitality-branchen kan nikke genkendende til.

Johan Hammer, der til dagligt er bosat i Malmø i Sverige, har viet store dele af sit professionelle liv til at forfine netop denne disciplin, som han nu er ansvarlig for i HimmerLand.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet. HimmerLand har mange spændende segmenter, som opfører sig meget forskelligt. Og så åbner vi jo op som en mere helårsbaseret destination, som skaber et større kundesegment. Derfor er der rig mulighed for både at optimere vores indsigter, måden vi indhenter dem på, og hvordan vi bruger dem,” siger Johan og fortsætter:

”Som Revenue Manager er det mit ansvar at bruge de her indsigter, vi får fra vores data, til at styre vores forecasting, så vi hele tiden er på forkant, og på samme tid sørger for, at vi er på de rigtige kanaler på de rigtige tidspunkter med de rigtige typer af værelser og tilbud.”

Inden Johan Hammer tiltrådte sin stilling i HimmerLand, har han haft fingrene godt begravet i revenue-formatet. Han kommer blandt andet fra en lignende stilling hos First Hotels, og så har han skrevet to bøger om den fine kunst at have et solidt revenue management.

Johan på hjemmekontoret i Malmø - der er nok at se til.

En nødvendighed

For HimmerLand er ansættelsen af Johan ikke bare en givtig ansættelse af endnu en kompetent medarbejder.

”At vi kan få en af de bedste i Norden inden for revenue management til HimmerLand siger meget om, hvor langt vi, som sted, er kommet. Vi lever af at skabe de bedste oplevelser for vores gæster, men vi skal selvfølgelig også kunne tjene på det, så vi med tiden kan udvikle stedet endnu mere,” siger HimmerLand.

Johan er dog ikke den eneste nyansættelse i HimmerLand, der blandt andet har brugt det sidste år på at rekruttere nogle af de skarpeste fra oplevelsesbranchen til at udleve helårsambitionerne. En ambition, man er godt i gang med at realisere. Således har man investeret i nye hotelværelser, fodboldbaner, multihal med plads til større arrangementer, indendørs golfsimulator, paddle tennis og meget mere.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen