Lokal ildsjæl står bag HimmerLands nye spa-udvidelse: ”Det er jo ikke hver dag, man får lov at lave Danmarks vildeste spa”

HimmerLand Spa gennemgår en omfattende renovering på den anden side af nytår, som tæller både en infinity-pool, snemaskine, fordobling af arealet, helt egen spa-indgang- & omklædning og meget mere. Renoveringen vil stå på mellem den 2. januar – 1. juni 2022, hvorfor HimmerLand Spa vil være lukket i renoveringsperioden.  

Lokal ildsjæl står bag HimmerLands nye spa-udvidelse: ”Det er jo ikke hver dag, man får lov at lave Danmarks vildeste spa”

HimmerLand Spa, der ellers er kendt for sin afslappende atmosfære og skønne behandlinger, står nu selv over for en makeover af de helt store. Hele spaområdet skal nemlig udvides til dobbelt størrelse og gennemrenoveres fra top til tå.

”Det bliver fantastisk at få nogle helt nye og opdaterede rammer – den bliver dobbelt så stor, og så udvider vi med alle mulige nye tiltag, som man godt kan glæde sig til at prøve,” siger Spa-leder Tina Busk og fortsætter:


Sådan kommer HimmerLand Spa til at se ud.

”Vi laver egen spa-indgang, stor afslapningsbalkon på 1. sal, infinity-pool, orangeri og meget mere. Så det er jo bare fantastisk at vores kære ejere er med på at give den gas.”

Mens spa-afdelingen er lukket, arbejdes der på at lave midlertidige spa-faciliteter på terrassen ved svømmehallen, så den værste spasult stadig kan blive stillet under renoveringsperioden. Derudover vil der blive lavet specielle opholdspakker med fokus på gourmet, golf og resortets mange andre aktiviteter.

Læs mere om HimmerLands andre renoveringer og byggeprojekter her.

Her kommer den nye spa til at gå til.

Wellness-entusiasten fra Aars

Tina, der har været ansat i HimmerLand siden 1. maj 2021, og som er uddannet kosmetolog og materialist, kan altså nu skrive endnu et punkt på sit C.V. Hun har nemlig fået til opgave, sammen med et hold af arkitekter og spa-designere, at indrette HimmerLands nye spa-afdeling, som forventes at stå færdig i sommeren 2022. 

”Nu glæder jeg mig til at renoveringen går i gang, for vi har arbejdet på projektet i mange måneder efterhånden og brugt lang tid på at finde ud af, hvad vi gerne vil tilbyde i fremtiden. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at åbne spaen op igen og høre gæsternes reaktioner på det hele,” siger Tina.

Tina nyder udsigten fra hvor
den nye balkon bliver tilføjet.

Tina har da også svært ved at skjule sin egen begejstring, når hun bliver spurgt ind til arbejdsopgaverne i at renovere så stor en afdeling.  

”Det har virkelig været sjovt og spændende indtil videre. Selvfølgelig er det frustrerende, når vi lige troede, at planen var i hus, for så at opdage en endnu bedre løsning. Men det siger bare noget om, hvor meget vi går op i at lave et unikt resultat,” siger Tina og fortsætter:

Sådan ser det ud, når det gamle fitnesslokale,
der bliver til den nye spaindgang, skal måles op.

”Det er jo ikke hver dag man får lov til at lave Danmarks vildeste spa”.

Det med at bygge noget nyt op fra bunden ligger dog ikke Tina helt så fjernt. Hun har nemlig tidligere været selvstændig med sundhedsklinikken Skøn Krop i Aars inden hun startede som Spa-leder i HimmerLand.

Et helhedsindtryk

Hotelchef Jane Andersen er glad for at HimmerLand i fremtiden kan tilbyde endnu flere og bedre wellness-oplevelser.

”Hele tanken med vores renoveringer er at lave en helhedsoplevelse, som hænger sammen på tværs af huset. Med flere hotelværelser samt et øget aktivitetsniveau for hele resortet skal spaen naturligvis også kunne følge med,” siger Jane Andersen og fortsætter:

Hotelchef Jane Andersen ser frem til
at kunne tilbyde gæsterne en endnu
bedre oplevelse i HimmerLand.

”Vi har længe ønsket at kunne tilbyde private spa-omklædninger og give vores spa-gæster en mere hyggelig oplevelse, som allerede starter ved omklædningen. Og så er det jo bare et kæmpe plus, at vi også udvider med flere lounge-pladser, etablering af nye behandlingsrum med behandlingsformer som ikke findes mange steder i DK samt endnu større udendørs spa-faciliteter og meget mere.”

Der bliver altså rigeligt med spa-oplevelser for HimmerLands gæster i fremtiden. For eksempel bliver HimmerLand Spa det eneste sted i Danmark, hvor man kan opleve en såkaldt Salve-in-Terra behandling, som er en speciel luksus-lerbehandling for to personer i spaens private afdeling.  


Privat-spaen med Salve-in-Terra-behandlingen

kommer til at være, hvor den finske sauna står i dag.

Spaen er dog ikke det eneste, der står for skud i HimmerLand, der tidligere på året blandt andet har renoveret receptionen, to af restauranterne, hoteltorvet og HimmerLand Golfshop. Derudover venter en udvidelse af resortet med sportsanlæg, ny hotelfløj og en stor multihal, som forventes at stå færdig i henholdsvis april 2022, september 2022 og 2023.

Læs mere om byggeprojekterne her.

Få et overblik over de nye faciliteter her:

  • Orangeri, hvor man kan nyde sin frokost
  • Egen spaindgang med lækre omklædnings- og brusefaciliteter
  • Salt lounge, hvor mineralerne bidrager til maksimal afslapning  
  • Snowbliss til at give et koldt chok mellem saunaturene
  • Cryomaskine som er god til restituering og til at øge forbrændingen
  • To forskellige saunaer – en panorama-sauna oplagt til gus og en klassisk sauna.
  • Balkon til afslapning med udsigt over HimmerLands 6-hullers par-3-bane Academy Course
  • Infinity pool som går indefra og ud
  • Helt nyt butiksområde til spaen mange produkter
  • Rasul detox-behandling
Udvikling, passion og engagerede medarbejdere går hånd i hånd
Udvikling, passion og engagerede medarbejdere går hånd i hånd

Et af HimmerLands største fokusområder er udvikling af medarbejderne. Senest har det betydet, at to af HimmerLands dygtige sommeliers tog til Stockholm i Sverige for at udvikle deres vinkompetencer med en optagelsesprøve i det prestigefyldte Court of Master Sommerliers.  

HimmerLands ansatte siger ja-tak til sundhedstjek
HimmerLands ansatte siger ja-tak til sundhedstjek

Vesthimmerlands Kommune har, i samarbejde med Steno Diabetes Center Nordjylland, været forbi flere lokale arbejdspladser med det formål tidligere at opspore tegn på type 2-diabetes og samtidig sætte fokus på den generelle sundhed. En af de arbejdspladser, der har takket ja til tilbuddet, er HimmerLand.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen