Nyt samarbejde mellem Golfhuse.dk og Nybolig Vesthimmerland – Aars

Golfhuse.dk har fra d.d. indgået aftale om samarbejde med Nybolig Vesthimmerland – Aars.

Nyt samarbejde mellem Golfhuse.dk og Nybolig Vesthimmerland – Aars

Med det nye samarbejde er der grobund for et stærkt setup i salget af golfhusene i HimmerLand, udtaler direktør i HimmerLand, Mark Bering.

Mark Bering og Thomas Nielsen fra HimmerLand vil med deres store netværk være den drivende kraft i at finde interesserede købere til golfhusene, hvorefter Nybolig Vesthimmerland – Aars vil stå for salg og markedsføring af boligen.

Salget går lige p.t. forrygende. Med dette nye samarbejde og den rivende udvikling HimmerLand er i, så er vi sikre på, at salget også fremadrettet bliver en succes.

HimmerLand slår to fluer med et smæk
HimmerLand slår to fluer med et smæk

Trods to nedlukninger på under et år er der stadig udpræget optimisme i HimmerLand, der bruger tiden konstruktivt på at efteruddanne sit tjenerpersonale. Nu er der nemlig mulighed for at stille skarpt på vinen, der er et af HimmerLands nye store satsninger inden for gastronomiske oplevelser.

HimmerLand | Covid-19
HimmerLand | Covid-19

Som følge af udviklingen af coronavirus i Nordjylland, er vi desværre nødt til at lukke ned for hotellet for udefrakommende kommuner allerede i aften. Det vil sige at vores hotel og restaurant stadig er åbent for beboere i Vesthimmerlands Kommune til og med i morgen aften som normalt. 

Covid-19 update: HimmerLand opdaterer sine procedurer
Covid-19 update: HimmerLand opdaterer sine procedurer

Efter regeringen fredag den 18. september kom med opdaterede restriktioner for at mindske smittetrykket i Danmark, har HimmerLand opdateret sine procedurer, så de er i overensstemmelse med de nye anbefalinger.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen