Sundhedsdirektør overrækker diplom til HimmerLands ansatte, der har gennemført træningsforløb

I to måneder har 23 af HimmerLands ansatte været tilmeldt et træningsforløb, for både at komme i bedre form og for at øge det sociale liv på Lars Larsens Vej. Sidste holdtræning blev afsluttet med overrækkelse af et træningsdiplom af Direktør for Sundheds- og Kulturforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune, Anne Krøjer.

Sundhedsdirektør overrækker diplom til HimmerLands ansatte, der har gennemført træningsforløb

De sidste to måneder har stået på tidlige morgentræninger og ømme led for 23 af HimmerLands ansatte. Men selvom det har været hårdt, bliver de tidlige stunder også savnet.

”Det har været helt fantastisk at prøve det her af sammen med en masse skønne kollegaer. Det er jo første gang vi sætter sådan et initiativ i gang, men den generelle holdning er, at det er en god idé at vi som arbejdsplads iværksætter sådan nogle tiltag. Selvom vi ikke kan samles alle hver gang, da vi i HimmerLand er åben 24 timer i døgnet, har det været en fornøjelse at se folk give den gas,” siger HR Business Partner i HimmerLand Pia Søgaard.

Højt humør, da diplomerne skulle uddeles
Højt humør, da diplomerne skulle uddeles.

Og selvom forløbet er slut for nu, betyder det ikke nødvendigvis et nej tak til mere træning.

”HimmerLand har sponsoreret størstedelen af det nuværende forløb, men vi vil selvfølgelig gerne opfordre vores kollegaer til at fortsætte den gode stime, og derfor har vi allerede fået nogle fine priser på nye træningsforløb, hos vores skønne træner, Kristian, som man så selv kan vælge at hoppe med på,” siger Pia Søgaard og fortsætter:

HR Business Partner, Pia Søgaard er glad for opbakningen af Vesthimmerlands KommuneHR Business Partner, Pia Søgaard er glad
for opbakningen af Vesthimmerlands Kommune.

”Vi kigger altid på, hvordan vi som arbejdsplads kan gøre endnu mere for vores medarbejdere. Udover vores ugentlige løbeklub, har vi også en masse forskellige arrangementer og tiltag, vi løbende sætter i søen. Blandt andet er vi ved at se på en kampagne, hvor man kan tælle sine skridt sammen på arbejdspladsen, og så på den måde donere dem til plantning af træer,” siger Pia Søgaard.

Det er HimmerLands personalegruppe, som består af 6 initiativrige kollegaer, der står for de faste fredagsbarer, træningsarrangementer og sociale tiltag.

Læs mere om HimmerLands sundhedstjek her.

Opbakning fra øverste sted  

De tidlige morgentræninger og omfavnelse af sundheden møder da også opbakning fra øverste sted i Vesthimmerlands Kommune. På sidste træningsdag kom Direktør for Sundheds- og Kulturforvaltningen, Anne Krøjer forbi Søndergade 31 i Aars.

Direktør for Sundheds- og Kulturforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune, Anne Krøjer var forbi Aars Sport og Fitness på sidste træningsdagDirektør for Sundheds- og Kulturforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune,
Anne Krøjer var forbi Aars Sport og Fitness på sidste træningsdag.

”Jeg synes det er rigtig godt, at HimmerLand har kunnet bruge vores sundhedstjek til noget konkret, fordi det betyder, at initiativet har virket. Og så er jeg især glad for at høre, at de har planer om, at lave flere initiativer, hvor man gør noget i samlet flok,” siger Anne Krøjer og fortsætter:

”Det er nemlig rigtig sundt at gøre noget sammen, da det hjælper på både den fysiske og mentale sundhed. Regelmæssig motion spiller blandt andet også en stor faktor i at mindske risikoen for at udvikle type 2 diabetes, og når vi ovenikøbet kan motionere sammen med andre og skabe sjove oplevelser, får man også en god oplevelse at starte dagen på, som tilfældet har været i HimmerLand.”

Der kommer heldigvis flere personalearrangementer i fremtiden.Der kommer heldigvis flere personalearrangementer i fremtiden.

Træningsforløbet er resultatet af et sundhedstjek, som Vesthimmerlands Kommune, sammen med Steno Diabetes Center Nordjylland orkestrerede i slutningen af 2021. Her besøgte man flere forskellige virksomheder i kommunen. Her blev der både målt, vejet og testet for type 2 diabetes, men også snakket om mental sundhed og kost. Det var igennem disse konsultationer, at flere medarbejdere havde udtrykt ønske for flere aktivitetsmuligheder.

Læs mere om HimmerLands træningsforløb her.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen