Persondatapolitik

Vi behandler dine persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.
HimmerLand ønsker, at fortælle på en klar måde hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Kontaktoplysninger

HimmerLand er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

HimmerLand - HGSR A/S
Lars Larsens Vej 1, Gatten
9640 Farsø
Website: www.himmerland.eu
Mail: himmerland@himmerland.eu
CVR: 10467489

Direktør Mark Bering
Mail: mb@himmerland.eu

 

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle og booke på himmerland.eu. HimmerLand driver og er dataansvarlig for himmerland.eu. Vi lever op til alle regler i persondataloven samt i European General Data Protection Regulation 2018.

HimmerLand gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger. Det vil kun ske, hvis HimmerLand er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.

Når du opretter en ordre på himmerland.eu, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en brugerprofil, vil dine data blive gemt af HimmerLand.

Du kan til enhver tid:

  • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant

Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som HimmerLand gemmer og behandler, ved at kontakte vores reception på tlf. 9649 6100. Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, samt anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele dette til os på himmerland@himmerland.eu

Hos HimmerLand er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af de nedenstående tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores Vilkår og betingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.
 

Når du handler på himmerland.eu 

Når du betaler på himmerland.eu, sker betalingen igennem en sikker forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger er utilgængelige for uvedkommende.
 

HVILKE INFORMATIONER BRUGER HimmerLand I FORBINDELSE MED DIT KØB?

Med henblik på online handel/booking og kundetilfredshed kan HimmerLand, CVR 10467489 bede om følgende oplysninger:

  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Dit mobiltelefonnummer
  • Din e-mail adresse
  • IP-adressen hvor du handler fra

Alle data vil blive behandlet som fortrolig information og vil blive brugt til handel online samt kundetilfredshedsundersøgelser.

Dine personlige data vil blive opbevaret hos HimmerLand. Dine data bliver opbevaret sikkert hos vores hosting-partnere. 

Vi bruger alene disse data i forbindelse med etablering og behandling af din ordre samt for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler.

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.  

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.

HimmerLand overfører kun dine data til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter, herunder andre virksomheder.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb. 

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen