Golfophold icon

Golfophold

Hos os kommer I i golfhimlen. Det er helt sikkert der vores kælenavn ”Himmeriget” stammer fra. Vores golfanlæg henvender sig til golfspil i alle sværhedsgrader.

LÆS MERE

Golfophold
Spaophold icon

Spaophold

Velvære kan man aldrig få nok af, og derfor kan du nyde de fantastiske ophold i HimmerLand Spa 7 dage om ugen. Forkæl dig selv og lad roen sænke sig over dig.Image
Hotelophold icon

Hotelophold

HimmerLand
er et vidunderligt sted.
Uanset om du er afsted på forretning, med familien eller skal forkæles med den eneste ene.

LÆS MERE

Hotel-pude-seng
Familieophold icon

Familieophold

Pak bilen og tag familien med til HimmerLand. Her kan I få dagene til at gå med et væld af sjove aktiviteter, som hele familien vil synes om.

LÆS MERE

Familieophold
Feriehuse icon

Feriehuse

HimmerLand er omgivet af 300 feriehuse, som ligger smukt i den himmerlandske natur - samtidig med, at de er i tæt afstand til resortets faciliteter og vores fantastiske golfbaner.

Image
Sæsonophold icon

Sæsonophold

Hver sæson har sin helt specielle charme. Vi skræddersyr ophold til årstiderne. 

VINTEROPHOLD

JULEOPHOLD

NYTÅRSOPHOLD

Sæsonophold
Hotelværelser icon

Hotelværelser

Man mærker med samme, at man træder ind i nogle helt specielle værelser. I HimmerLand har vi 60 stilfulde hotelværelser, som alle byder på en fantastisk udsigt over enten golfbanerne eller Sjørup Sø.

De store og rummelige værelser er indrettet i en enkel skandinavisk stil med moderne faciliteter og god opbevaringsplads.

Værelserne har store franske vinduer, hvilket giver et skønt lysindfald og der er direkte adgang til enten egen altan eller terrasse.

LÆS MERE

Hotelværelser

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen