Vores feriehuse

Feriehusene hos HimmerLand ligger midt i den smukke og fredfyldte himmerlandske natur, med kort afstand til alle resortets faciliteter - ikke mindst vores fantastiske golfbaner.

Feriehuse i HimmerLand icon

Feriehuse i HimmerLand

Ferie i Danmark er herligt, og vores feriehuse ligger midt i naturskønne omgivelser i Nordjylland. Her er der plads til en aktiv ferie, hyggelige stunder og fantastiske oplevelser i naturen.

Vores resort byder på både aktive og afslappende oplevelser for alle aldre.

Uanset hvordan I ønsker at holde jeres ferie, danner vores feriehuse rammerne for de bedste oplevelser i Danmark.

Feriehuse med muligheder icon

Feriehuse med muligheder

I feriehusene får I fantastiske ferieoplevelser, uanset hvordan I foretrækker at nyde jeres ferie. Her er der plads til gode oplevelser med dine nærmeste eller festlige stunder med venner. Området byder på flotte cykel- og vandreruter, der lader jer opleve naturen på tætteste hold.

Golf er en essentiel del af vores DNA. Derfor kan I naturligvis også spille golf og adventure golf hos os. Når vejret ikke viser sig fra sin bedste side, byder vores indendørs faciliteter på sjove aktiviteter i vores badeland og fitness center.

Lækker mad og grillhygge icon

Lækker mad og grillhygge

Du finder gode indkøbsmuligheder tæt på feriehusene. I vores resort har vi en lille købmand, hvor I kan købe de dagligvarer, I har brug for. I feriehusene har I derfor mulighed for at lave mad eller grille på terrassen. Hvis I foretrækker at læne jer tilbage og slappe af, kan I nyde jeres middag i vores dejlige restaurant.

Når det skal være nemt og lækkert, kan I hente sprøde pizzaer eller andre lækre retter fra resortets pizzaria.

73 m2 i 2 plan icon

73 m2 i 2 plan

Alle huse rummer:

Køkken med ovn, kogeplade samt opvaskemaskine
Spisearrangement
Opholdsstue
Privat terrasse med havemøbler
Privat parkeringsplads
Badeværelse med bruser
Fjernsyn med tv-pakke
Grill
Vaskemaskine
Gratis wi-fi

Et feriehus med oplevelser icon

Et feriehus med oplevelser

Hos HimmerLand er der plads til små og store oplevelser, og vi har noget for alle aldre og interesser. Vi ved, at alle har forskellige forventninger til den perfekte ferie. Hos os får I det bedste fra begge verdener.

I vores feriehuse er der plads til afslapning og hygge, efter en aktiv dag i resortet. 

Når I lejer et feriehus hos os, får I adgang til de skønneste oplevelser, lige udenfor jeres dør, og hygge i de dejligste feriehuse i HimmerLand.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen