HimmerLand Spa åbner den 20. juni 2022.

Vores svømmehal med boblebad og sauna har åben hver dag. Læs mere her.

Spaophold i HimmerLand icon

Spaophold i HimmerLand

I HimmerLand er der altid tid til spa. Vores skønne spaområde indbyder til timevis af forkælelse. Se vores forskellige spaophold herunder og lad dig inspirere.

I HimmerLand er tiden helt din egen.

SpaTid icon

SpaTid

På HimmerLands spaophold får du fornyet energi. Her skal du kun koncentrere dig om at slappe af, nyde roen og prøve de mange dejlige bade og saunaer i vores unikke spaområde, der står til din rådighed.

På spaopholdet i HimmerLand har du rig mulighed for at benytte hele resortets øvrige faciliteter. Du har også mulighed for at slappe af på værelset, hvor du kan nyde udsigten over de skønne omgivelser. 

LÆS MERE

SpaTid
SpaTid - 2 nætter icon

SpaTid - 2 nætter

Udvid dit spaophold med en ekstra overnatning og nyd forkælelsen et ekstra døgn. Et spaophold i HimmerLand er den perfekte getaway for par - både kærestepar og vennepar.

LÆS MERE

SpaTid - 2 nætter
SpaTid med middag icon

SpaTid med middag

Få ny energi med et luksusophold, hvor vores mange bade og saunaer byder jer indenfor til afslapning og ro i de smukke omgivelser.

I kan også benytte resortets øvrige faciliteter eller nyde et glas vin på jeres værelse, med den pragtfulde udsigt over golfbanerne

Hos HimmerLand finder I de bedste spaophold for 2 i Nordjylland.

LÆS MERE

SpaTid med middag
HimmerRigsk SpaTid icon

HimmerRigsk SpaTid

Har du brug for lidt ekstra forkælelse? På vores luksus spaophold med overnatning kræser vi ekstra om dig. Her kan du stille hverdagen på pause og drage ind i en verden af forkælelse. 

Nyd roen i vores mange bade og saunaer, benyt resortets faciliteter eller træk dig tilbage på værelset. Hos HimmerLand finder du de skønneste spaophold i Danmark, hvor der altid er tid til dig.

LÆS MERE

HimmerRigsk SpaTid
Søndags SpaTid icon

Søndags SpaTid

Et forkælelsesophold på en søndag? Kom og besøg vores skønne resort i HimmerLand og nyd et spaophold søndag til mandag. 

Vi har lavet en helt særlig pris hvor du får et lækkert spaophold. Inkluderet i dit ophold er en 3 retters menu i Hul 19.

LÆS MERE

Søndags SpaTid
Et ophold med muligheder icon

Et ophold med muligheder

Hos HimmerLand finder du en bred vifte af skønne spafaciliteter. Vi har både de klassiske saunaoplevelser, dejlige bade og nye, stimulerende bassiner med både koldt og varmt vand.

Prøv blandt andet det kolde chokbad, relax bassinet eller den finske sauna. Du kan også udfordre dine sanser i kneipp kanalen eller saltkaret, som du helt sikkert vil elske.

Vi har noget for enhver, der trænger til ekstra forkælelse.

LÆS MERE

Et ophold med muligheder
Sæsonophold med spa icon

Sæsonophold med spa

Der er altid sæson for et dejligt ophold med spa og forkælelse. Derfor er du velkommen hos HimmerLand, uanset årstid.

I de kolde og våde efterårsmåneder har du ekstra brug for forkælelse. Tag på et dejligt spaophold i efterårsferien. Her kan du få varmen, mens du nyder HimmerLands mange indendørs muligheder.  

Der findes altid en god grund til at besøge det bedste spaophold i Jylland.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen