Restaurant icon

Restaurant

I vores restaurant har vi valgt, at kombinere nordiske råvarer med gamle franske dyder i tilberedningerne, og tilsat ægte jysk lune i serveringen.

LÆS MERE

Brasseriet icon

Brasseriet

Brasseriet fungerer både som morgenmads- frokost-, og aftenrestaurant.

LÆS MERE

Backstage at Bobby's icon

Backstage at Bobby's

Ønsker du en mere ”laidback” stemning, sport på skærmene, øl i hanerne og uhøjtidelig hygge med plads til unge og gamle, er Backstages at Bobby´s det rette sted.

LÆS MERE

Pizzaria icon

Pizzaria

Hos vores pizzaria kan du bestille lækre pizzaer som take away.

Fester icon

Fester

I naturrige omgivelser og flotte selskabslokaler kan vi danne rammen for jeres specielle dag og vi er eksperter i, at opfylde de ønsker I har til jeres arrangement. Vi har flere muligheder og smukke selskabslokaler. Bl.a er der til et af selskabslokalerne tilknyttet en stor tagterrasse, Skybar, hvorfra du og dine gæster kan nyde jeres velkomstdrinks med den smukkeste udsigt over golfbanerne.

LÆS MERE

Julefrokost icon

Julefrokost

Når året lakker mod enden og julen står for døren - så er det tradition at feste og hygge med hinanden. Hos HimmerLand vil vi gerne tilbyde jer de bedste rammer til årets julefrokost. 

LÆS MERE

Take Away icon

Take Away

Vi har lavet en skøn take away menu. Menuen indeholder en masse forskelllige lækre retter inkl. en super lækker tapas menu

LÆS MERE

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen