HimmerRiget icon

HimmerRiget

I HimmerRiget kombineres kvalitet og nærværende betjening med godt håndværk og nordjyske, lokale råvarer, hvilket underbygger en generel bæredygtig og økologisk tankegang.

LÆS MERE

HimmerRiget
Hul 19 icon

Hul 19

Hul19 er et sted med højt til loftet. Det er stedet hvor mange forskellige koncepter mødes og åbner dørene op til alt lige fra børnefamilier til vennegrupper og par i alle aldre.


LÆS MERE

Hul 19
Backstage at Bobby's icon

Backstage at Bobby's

Ønsker du en mere ”laidback” stemning, sport på skærmene, øl i hanerne og uhøjtidelig hygge med plads til unge og gamle, er Backstages at Bobby´s det rette sted.

LÆS MERE

Pizza icon
HimmerLand

Pizza

Hos HimmerLand kan du bestille lækre pizzaer som take away.

Image
Fester icon

Fester

I naturrige omgivelser og flotte selskabslokaler kan vi danne rammen for jeres specielle dag og vi er eksperter i, at opfylde de ønsker I har til jeres arrangement. Vi har flere muligheder og smukke selskabslokaler. Bl.a er der til et af selskabslokalerne tilknyttet en stor tagterrasse, Skybar, hvorfra du og dine gæster kan nyde jeres velkomstdrinks med den smukkeste udsigt over golfbanerne.

LÆS MERE

Fester
Julefrokost icon

Julefrokost

Når året lakker mod enden og julen står for døren - så er det tradition at feste og hygge med hinanden. Hos HimmerLand vil vi gerne tilbyde jer de bedste rammer til årets julefrokost. 

LÆS MERE

Julefrokost
Take Away icon

Take Away

Vi har lavet en skøn take away menu. Menuen indeholder en masse forskelllige lækre retter inkl. en super lækker tapas menu

LÆS MERE

Take Away

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen