Julefrokost med overnatning i skønne omgivelser icon

Julefrokost med overnatning i skønne omgivelser

Festen bliver bare sjovere, når alle kan få lov til at slå sig løs, og ingen skal holde sig tilbage. Hos HimmerLand har du mulighed for at nyde vores lækre julefrokost menu enten i vores Brasserie eller i eget lokale, og tage en overnatning på hotellet efterfølgende.

Image
Julefrokost med ophold på skønne værelser icon

Julefrokost med ophold på skønne værelser

Julen byder på store julefrokost arrangementer i selskab med familie, venner og kollegaer. Og ønsker du at gøre julefrokosten på Himmerland endnu mere mindeværdig, så kan du kombinere den med et ophold på et af vores skønne værelser. 

Den traditionelle firma julefrokost med overnatning eller en privat julefrokost med musik, dans og overnatning er en vidunderlig kombination. Byd op til dans med et bekymringsfrit hoved, fordi du har allerede booket et weekendophold med din julefrokost.

Vi har sørget for alt det praktiske, så du kun skal sørge for at møde op i dit fineste puds, spise fantastisk mad i smukke lokaler til lyden af festlig julemusik.

Julefrokost med ophold på skønne værelser
Sov som en drøm i vores flotte og behagelige værelser icon

Sov som en drøm i vores flotte og behagelige værelser

En overnatning hos HimmerLand er lig med en god nats søvn. Når alkoholen træder til, øjenlågene bliver tunge og kroppen siger “i seng”, så findes der ikke noget bedre end kun, at skulle gå i fem minutter og så er man hjemme.

Du kan se frem til at overnatte i luksuriøse værelser, hvor fladskærms-tv og wifi er inkluderet. Så kan du se juleklassikeren “Alene Hjemme” mens du kigger dine sociale medier igennem og genopleve aftenens strabadser.

Vores julefrokost med weekendophold findes til fordelagtige priser. Du kan fx booke et dobbeltværelse inkl. lækker morgenbuffet til 425,- pr. person.

Sov som en drøm i vores flotte og behagelige værelser
Lækker julefrokost og overnatning på hotel icon

Lækker julefrokost og overnatning på hotel

Efter en vellykket julefrokost med god mad, snaps i lange baner og juleøl, så gider man ikke at tænke på turen hjem, og det slipper du for ved at kombinere din julefrokost med dans og overnatning hos os.

Du skal ikke afslutte festlighederne tidligt, fordi du skal nå en bus hjem eller holde igen med rødvinen, fordi du har meldt dig som chauffør. En julefrokost med hotelophold muliggør en festlig og bekymringsfri aften, en god nats søvn og en god start på den efterfølgende dag.

Kombiner julefrokosten med musik og overnatning hos HimmerLand og få en fantastisk oplevelse!

Lækker julefrokost og overnatning på hotel

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen