Duo behandlinger icon

Duo behandlinger

Er I to personer, der ønsker en behandling, kan I med stor fordel vælge en af vores duo behandlinger. Behandlingerne udføres af én terapeut, mens I ligger side om side i vores behandlerrum.

Duo massage | 80 min | Pris 1195,- (for 2 personer)

Duo massage for 2 personer starter med et fodbad og en lille snack efterfulgt af en skøn beroligende massage med vores blødgørende massagebalm. Afslutningsvist får I en dejlig hovedbunds- og fodmassage.  

Vores duo massage er en luksuriøs og fugtgivende kur for 2 personer, som giver huden en fantastisk glød og efterlader kroppen dejligt afslappet. 

 

Duo detox kur | 90 min | Pris 1295,- (for 2 personer)

Denne skønne detox kropsbehandling for 2 personer starter med en lækker tørbørstning af hele kroppen, som stimulerer lymfesystemet, hvilket fjerner væskeophobninger og affaldsstopper i kroppen. Herefter bliver kroppen pakket ind i en lun detox udrensende serum efterfulgt af en kropsmaske, som sætter gang i udrensning af kroppen. Behandlingen afsluttes med, at hele kroppen bliver smurt ind i vores luksuriøse bodybalm, der giver fugt, næring og efterlader huden blød, afslappet og med fornyet energi. Detox kropsbehandlingen er perfekt, hvis du ønsker en udrensning af kroppen.  

 

Ved Duo behandlinger er der 1 behandler til at behandle 2 personer.  Ønsker man 1 behandler hver, kan man med fordel bestille 2 ens behandlinger og oplyse, at man ønsker at komme i samme behandlingsrum.

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen