Er du gravid? icon

Er du gravid?

Under din graviditet har du brug for ekstra forkælelse. Vi tilbyder to behandlinger specielt til dig.

Image

Gravid Massage | 50 min | Pris 695,- 

Graviditet er en naturlig belastning for kroppen.  Mange har under deres graviditet meget at se til, og har derfor brug for ekstra forkælelse. Det kan du få med vores gravid massage. Graviditetsmassage er en fantastisk måde at forkæle krop og sind på en nænsom, blid og rolig måde.  

Graviditetsmassage afhjælper ømme ben og fødder, uro og anspændthed, spændinger i ryg og krop, bækkensmerter og søvnproblemer. Du vil opleve øget velfærd og afspænding i kroppen både under og efter behandlingen.  

Under graviditetsmassagen ligger du på en briks, som har plads til din gravide mave. Vi anbefaler graviditetsmassage fra uge 12 og helt frem til fødslen.  

 

MorTid | 75 min | Pris 895,- 

Tiden mens man venter sig er noget helt specielt. Kroppen arbejder på højtryk, og den kan ofte trænge til ekstra omsorg og pleje.  

MorTid er en afslappende behandling, der starter med et skønt fodbad, hvor fødderne peeles, og indpakkes i en fugtgivende fodmaske. Herefter får du en opfriskende ansigtskur, som indeholder afrensning, ansigtsmaske og ansigtsmassage. Afslutningsvist masseres nakke, skuldre og fødder i en blødgørende balm.  

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen