Duo behandlinger icon

Duo behandlinger

Er I to personer, der ønsker en spabehandling, kan I med stor fordel vælge en af vores duo behandlinger. Behandlingerne udføres af én terapeut, mens I ligger side om side i vores store dobbelte behandlingsrum.

DUO MASSAGE

En luksuriøs og fugtgivende kur som giver huden en fantastisk glød og kroppen en herlig afslapning. Behandlingen starter med et fodbad, efterfulgt af en skøn massage med aloe vera og lavendel, og afsluttes med en dejlig hovedbunds- og fodmassage.

80 min. | kr. 1.195,- for 2 personer

DUO ENERGIKUR

En skøn behandling for trætte muskler og led som starter med en indpakning i en algemaske, der virker plejende for huden. Mens kroppen varmes op, forkæles ansigtet med afrensning og en herlig ansigtsmassage. Efter afvaskning af masken indsmører terapeuten kroppen med en varm blanding af økologisk olie og mineralrig creme.

80 min. | kr. 1.195,- for 2 personer

DUO SCRUB

I starter med en saltscrub med eucalyptusolie, der vil efterlade huden blød og opfrisket. Dernæst forkæles I med en massageindsmøring i en nærende mineralrig creme og selvvalgt økologisk olie. Ansigtet afrenses og behandlingen afsluttes med afslappende ansigts- og hovedbundsmassage.

80 min. | kr. 1.195,- for 2 personer

Booking

Book din duo behandling nu på tlf. 9649 6100 eller send en mail til himmerland@himmerland.eu

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen