Kropsbehandlinger icon

Kropsbehandlinger

HIMMERLANDS SIGNATURBEHANDLING

Eucalyptus / Massage / hot stones

Vi byder dig velkommen med et varmt, eucalyptusduftende boblebad. Efter badet fortsætter behandlingen på vores varmesten, hvor kroppen skrubbes med det fineste havsalt blandet med økologisk eucalyptusolie. Håret vaskes, og du får en himmelsk hovedbundsmassage med en blødgørende balsam. Behandlingen fortsætter med en kropsmassage i varm ingefærolie, hvor vi anvender varme sten. Som afslutning får du en skøn ansigtskur.

110 min. | kr. 1.295,-

LUKSUS KROPSBEHANDLING

Bodyscrub / ingefær / vitamin boost

En gennemført oplevelse som blødgør og forfiner huden. Behandlingen starter med en helkropsscrub som indeholder eucalyptusolie. Huden poleres for at opnå en optimal glans. Afslutningsvis får du en hovedbundsmassage samt en afslappende kropsmassage med en opvarmet mineralcreme og ingefærolie. Et vitamin boost til din hud!

80 min. | kr. 995,-

MINERALBEHANDLING

Magnesium / terapeutisk / energi

Slap af med denne nærende behandling, der kombinerer alle magnesiummets fordele, en behagelig tørbørstning og terapeutisk massage. Magnesium virker fremmende på blandt andet kroppens energiniveau, søvn, blodcirkulation og muskelfunktion.
En behandling med fokus på kroppens velbefindende.

50 min. | kr. 695,-

BEROLIGENDE KROPSBEHANDLING

Afstressende / kamille / scrub

En afstressende behandling hvor vi bruger kamillens beroligende egenskaber. Kroppen masseres med en lækker scrub, som fjerner døde hudceller og giver en glat og frisk følelse. Derefter nydes en indsmøringsmassage, som virker blødgørende på spændte og trætte muskler.

50 min. | kr. 695,-

MOR & BABY

Opfriskende / plejende / massage

Tiden, mens man venter sig, er helt speciel, og man kan godt trænge til lidt ekstra pleje. Behandlingen starter med et skønt fodbad, hvor fødderne skrubbes. Herefter følger en udsøgt og opfriskende ansigtskur, som indeholder afrensning, maske og massage. Til slut masseres nakke, skuldre og fødder i en kølende mentholcreme.

50 min. | kr. 695,-

ROMANTISK PARBEHANDLING

Intimitet / scrub / massage

Glem tid og sted — bare nyd af være sammen med den, du holder af. I starter behandlingen i vores private sparum med et glas vin. Herefter ligger I side om side på varmestenen, mens I får en blødgørende scrub. Scrubben skylles af med rindende varmt vand, og herefter følger en skøn massage med økologiske olier.

110 min. | kr. 1.295,- pr. person

Booking

Book din kropsbehandling nu på tlf. 9649 6100 eller send en mail til himmerland@himmerland.eu

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen