HimmerLand Spa renoveres og bygges dobbelt så stor og i 2 plan, derfor er spaen lukket indtil juni 2022.

Spafaciliteter icon

Spafaciliteter

Hos HimmerLand Spa sætter vi tiden på pause og byder dig velkommen i vores verden af afslapning og velvære.

Image
Finsk Sauna icon

Finsk Sauna

På terrassen finder du den finske sauna – en klassisk saunaoplevelse med høj temperatur og lav luftfugtighed. Oplev, hvordan du sveder affaldsstofferne ud, mens varmen stiger.

Finsk Sauna
Koldt chokbad icon

Koldt chokbad

Det udendørs koldtvandskar ligger ved siden af den finske sauna. Efter en varm og svedig tur i sauna, er det forfriskende med et koldt dyp. Skyl sveden af under bruseren, fat mod og hop i! Bevæg dig gerne et par gange mellem henholdsvis sauna og det kolde chokbad for at styrke blodgennemstrømningen i kroppen.

Koldt chokbad
Relax Bassin icon

Relax Bassin

Vores relaxbassin er afskærmet fra det øvrige område,
så du i fred og ro kan nyde det varme vand.

Image
Dampbad icon

Dampbad

Dampbad er sundt for huden og kroppen. Det hjælper huden med at åbne porerne og udskille affaldsstoffer.

Dampbad
Bio Sauna icon

Bio Sauna

Denne sauna er ikke så varm som den traditionelle finske sauna. Biosaunaen løsner op i muskler og led og giver en dejlig varm og rolig følelse i hele kroppen.

Bio Sauna
Spa Bad icon

Spa Bad

Både inden- og udendørs finder du et spabad, hvor du kan hvile hovedet, mens kroppen masseres blidt af boblerne i det varme vand.

Spa Bad
Saltbad icon

Saltbad

Vores store saltkar har en positiv og lindrende effekt på både hud, muskler og kroppen. Føl dig vægtløs i det varme, saltholdige vand, mens svie, kløe og tørhed lindres.
Skyl saltvandet af umiddelbart efter brug. 

Image
Kneipp Kanal icon

Kneipp Kanal

I kneipp kanalen bliver fødderne masseret blidt, mens du bevæger dig rundt på de runde sten. Halvdelen af kanalen er varm, mens den anden halvdel er kold. Disse temperaturskift påvirker kredsløbet positivt og styrker kroppens selvhelbredende egenskaber. 

Kneipp Kanal
Fodbad icon

Fodbad

Vi har et dejligt selvbehandlingsfodbad, hvor du selv bestemmer varmen på vandet. Du putter blot en ske mineralsalt i vandet og sidder i 15-20 minutter, mens du nyder varmen og den godgørende virkning af mineralsaltene.

Fodbad
Doktorfisk icon

Doktorfisk

Nyd en helt enestående skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, giver en effektiv og kurerende peeling-behandling og efterlader din hud blød og smuk. 

Doktorfisk kan tilkøbes/reserveres for 79,00 kr. for 20 min. pr. person

Doktorfisk

{{ lineitem.ProductName }}
Din kurv er tom.
Total DKK {{ basket.FormattedProductsTotal }}
Til kassen